Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J77a32n 13P72u39l77e52c

12. 6. 2015 14:31

Tak hodně antiislamistů má úplně stejný způsob uvažování jako samotní islamisté.

0 0
možnosti

Ne nejsem příznivec islámu, tady by se dalo říci i že nejsem ani jeho radikální odpůrce. Tedy ale co bych měl k vašemu blogu?

Asi nemá smysl Vám psát něco přátelského či tolerantního. Tedy když to dle svých vlastních slov používáte jako ukázku jakési neupřímnosti.

Abych to shrnul, připadne mi, že vaším životním posláním je šířit nevraživost, ba přímo nenávist. Toliko tedy vyjadřuji svůj, možná mylně, svobodný názor.

1 0
možnosti

Kritika islámu či extremismu některých antiislámistů je nevraživosti a projevem nenávisti? To jsou mi věci ...

0 0
možnosti
Foto

Marně jsem Tě včera hledal na prvním sjezdu IVČRN. Možná jsi měl přijet, zabojovat a zasednout do vedení. Asi bys proti islámu byl mnohem více platný než nyní. A to říkám jako člověk, který si tvého přínosu velmi váží. Škoda, že tyhle příležitosti utápíš v osobních animozitách.  

(Doufám, že přátelé zůstáváme i nadále.)

2 0
možnosti

Ivane, já nechci mít nic společného s tou skupinou IvČRN a jsem rád, že jsem se v čas rozešel s nimi.Některé z jejich cílů a metod jsou stejně šílené a neevropské, jako  muslimů. Chci, aby se Evropa udržela jako svobodná a ne jako země, kde budeme muslimy a další názorové odpůrce zavírat do koncentráku. Islám je ve své původní podobě hnus, ale stále větší radikalismus Konvičky a jeho party je stejně šílený. Fakt v něčem takovém nechci být a nechci s tím mít nic společného. Přátele zůstáváme, tak dlouho jak budeš chtít. Prostě jen je třeba tolerovat různost názorů :-)

0 3
možnosti

Já mám z českého plácání (diskurzu) kolem islámu dojem, že je to jen taková hra, protože málokdo z Čechů osobně potkal nějakého muslima a něco s ním prožil, aby mohl hodnotit. Islám známe z novin, ze zpráv apod. Dostávají se k nám jen různé špatné zprávy. osobně: o islámské extrémisty tady nestojím, vždyť nám činí problémy romská menšina, kterou už dobře známe. Ovšem, můžeme si sem nastěhovat pár stovek tisíc muslimů, ale pak tu občas nějaký magor někoho zabije a po ulicích budou chodit policajti a vojáci se samopaly, jako to vidíme třeba ve Francii. Ale mimochodem: na východě roste taky riziko a podle mě může být větší než nějací islámisté v Iráku. Nicméně: atomovka v rukou bojovných muslimů - umí si to někdo představit???

1 0
možnosti

Chcete potkávat lidi pevně věřící, že toto je nezpochybnitelný příkaz jejich boha?:

----------

4:89A přáli by si, abyste se stali nevěřícími, jako jsou oni, a abyste byli stejní. Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky

1 1
možnosti
Foto

Tak nějak nevím, jestli těmi posledními články škodíte proto, že jste se dostal mimo hlavní proud, nebo bylo Vaše odpadnutí od islámu jen fiktivní a dnes plníte předem určený úkol - diskreditovat to hnutí, které se logicky muselo objevit jako protiváha bruselským kvótám.

4 1
možnosti

Přeceňuje, chudák, svoji důležitost.

0 0
možnosti

Na FB vám někdo napíše ošklivé slovíčko a vy o tom uděláte celý blog. Není to ztráta času? Proč ty své žabomyší války zveřejňujete?

1 0
možnosti
Foto

Nezlobte se na me ale psat vericimu cloveku, ze historicka postava z jeho nabozenstvi je lhar, to je vo hubu. (ja vim ze se to neodeslalo ale uz jen ten princip ze urazite neci viru je nechutny)

Prestoze chapu vas postoj (nebyt ani na jedne strane barikady) a osobne ho take zastavam, vas prakticky pristup se mi ani zdaleka nelibi. Sam si skodite a lidi kolem sebe provokujete.

0 3
možnosti

Proč neumožnit poznávat věřícímu na co to vlastně věří?

1 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).