Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už ve Starém Zákoně je psáno: "Oči mají a nevidí, uši mají a neslyší, rozum mají a nejsou schopni porozumět znamení času". Přečetl jsem si pomalu celý Korán přeložený do češtiny a všechny připomínky na obranu islámu ať na tomto blogu či jinde ze strany domorodých diskutérů odpovídají onomu tvrzení ze SZ.  Holt nevzdělanost tohoto národa je veliká a neschopnost vlastního úsudku je katastrofální. Máme se na co těšit....

0 0
možnosti
Foto

Podle mne zbytečná zmínka o Konvovi a Bea. Ale jinak, Lukáši,  karma jako hrom.  I když ten titulek mne zprvu nadzvedl.;-)R^

2 0
možnosti
Foto

Ano - přesně tak to na mě působilo. Byli rozlíceni tím, že máme na stánku přeškrtnutou mešitu. Nemohou pochopit, že si to u nás můžeme dovolit! Ale my máme šanci to zastavit. nemusíme dopadnout jak v Británii nebo v Německu. záleží to jen na nás... Pro mě osobně je největším zklamáním reakce některých lidí po incidentu. Bagatelizace, zlehčování, omlouvání, špinění mé osoby, zesměšňování... Ti lidé si řežou větev, na které sedí a my se jim v tom snažíme zabránit. Ale oni mají v rukou pilku... Zatím:-)

22 0
možnosti

R^R^R^ Taky mám své zkušenosti a Vám, jak na tuti víte, držím palce i pěsti.

6 0
možnosti

Moje babička říkávala, že poturčenec je horší turka. A tady vidíme, že Lhoťan už docela ztratil kontakt s realitou. Inu, na tom co se o něm říká, totiž, že je to bezzásadový oportunista, asi něco bude. Fakta tomu nasvědčují.

4 5
možnosti

Jistě, nebýt fanatik do Konvičkových teorií nebo naopak do těch teorií multikulturalistů je opurtismus, :_) já se směji téhle fanatické logice. Ale k smíchu moc není :-(

3 0
možnosti

Pane Lhoťane, jistě máte v mnoha věcech pravdu, jen nějak nerozumím tomu, proč za každou cenu musíte kopat do pana Konvičky a ostatních představitelů IVČRN. 

Proč nedokážete své názory podávat bez této nenávisti?

Vaše teze se tím stávají velmi nevěrohodnými, působí to dojmem, že jen Váš názor je ten jediný správný, a to je špatně. 

Nevím co mezi Vámi a IVČRN je, ale sám píšete, že se to netýká všech sympatizantů IVČRN. Jenže Vy nenabízíte alternativu, Vy jen glosujete dění ve společnosti a zároveň shazujete jediné sdružení, které proti islámu postupuje společně a koordinovaně. 

Možná ne ideálně a možná s chybami, ale jediným důsledkem Vašich blogů jsou narůstající rozpaky těch, kteří ví, že je něco špatně, ale ještě nemají jasný názor.

Tyto váhající odrazujete od IVČRN, ale jako alternativu nabízíte co?

Z mého pohledu vůbec nic.

Zkuste ty osobní rozbroje hodit za hlavu - je zajímavé, že ze strany pana Konvičky na Vás takto výrazné invektivy neslyším - jeďte si po své linii - možná lepší, to nedokážu posoudit, ale PROBOHA netahejte osobní averze do tak závažného tématu.

Ze sebe děláte ukřivděného chudáka a lidi spíše odrazujete od základní myšlenky, kterou máte stejnou jako IVČRN. Pokud je cíl stejný, tak by osobní útoky měli jít stranou ....

20 0
možnosti

Tak opět, nenávist a lži šíři Konvička a Beatrice o mně, když bych chtěl já něco takového šířit o nich, tak to by už byli odepsaní :-D Ale teď vážně, pokud má být ideologií a zájmem IvČRN to co hlásá Martin Konvička a Beatrice, tak rozhodně nemáme společnou ideologií a zájem, oni totiž jdou proti všem náboženstvím a myšlenkám, které nejsou v souladu s jejich viděním světa. Dříve či později se tedy slušní lidé hájící žido-křesťanskou tradici Evropy střetnou i s nimi. A to, že lže Konvička a Beatrice není ukřivděnost, ale konstatováni faktu. Ti dva lžou občas tak evidentně, e se divím, že je ještě  na tom nesejmuli multikulturalisté a muslimové, možná jen čekají na vhodný moment :-(

0 4
možnosti

Lukáši, proč se tak nápadně chytáte přinejmenším dosti pochybné verze případu? Víte, co mi to připomíná? Poválečnou rétoriku k moci se deroucích bolševiků. Zřejmě vaše cesta z extrému do extrému vám bere soudnost a zdravý odstup.

2 5
možnosti

Kerou verzi myslej Kovář?

Tu jak dvě kulturistky mlátili po hlavách transparenty 15- 20 náhodou kolemjdoucích anorektických chlapečků zpoloviny jsoucích paraplegiky?

20 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).