Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I60n98k63a 61M86a37n21k67a

10. 1. 2015 12:34

Opět karma autorovi R^R^R^

1 0
možnosti
JP

J21a32n 32P30u37l43e52c

10. 1. 2015 10:54

Pravoslavní aktivisté taky. Svět se zbláznil. Rv

Ruští pravoslavní aktivisté oslavují teroristický útok na francouzský satirický časopis. http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/rusko-a-okoli/ruskou-polemiku-o-utoku-v-parizi-ovladli-chodorkovskij-a-kadyrov_329558.html#.VLD1sHsvy0i

0 0
možnosti
PS

R^

Iste, že ich schvaľujú, ani sme si nemysleli nič iné...

0 0
možnosti
JV

Otázka, ktorá zaznela na inej diskuzii.:

Prečo Európa priťahuje prisťahovalcov?!

Kto uteká z chudobného Afganistanu, Pakistanu, prečo nejde ako moslim do BOHATÝCH arabských emirátov?

Alebo do Saudskej Arábie, Kuvajtu, Ománu, Kataru, Bruneja?

Toto sú moslimské krajiny s veľkou produkciou ropy a vyššou životnou úrovňou. Neviem či vo všetkých ale v niektorých občania podľa zákona neplatia dane!

Prečo tieto bohaté moslimské krajiny nie sú príťažlivé pre moslimských prisťahovalcov, ktorí sa miesto toho radšej usadili vo Francúzsku, Belgicku, Holandsku, Británii, Nemecku, Švajčiarsku, Rakúsku, Švédsku a stavajú si tam plno mešít?!

A na úkor domácich obyvateľov, ktorí musia trpieť tie ich maniere?!

;-(

0 0
možnosti
Foto

Lukáši, dodnes si pamatuji úryvky zpravodajství z 11.9.2001, kdy svět obletěly záběry radujících se a tančících muslimů na Blízkém východě ... to samo o sobě je dostatečně průkazné popření tvrzení některých muslimských předáků, jak muslimové, ti prostí, odmítají podobné útoky ..... neodmítají, radují se z nich a někdy se i nechávají inspirovat.

Řada aktivistů v nastavené hyperkorektnosti západu, která je téměř rovna sebevražedným misím kamikadze co do výsledku (nic moc se jim narušit nepodařilo ale úmrtnost byla takřka stoprocentní), a současně při snahách některých lidí využít problémů s militantním islámem k poškození západu a nastolení nové nadvlády Moskvy minimálně nad střední Evropou, hovořila o vězních na Guantánamu téměř jak o neviných obětech toho prohnilého západu, na což média tleskala a dál šířila vlnu zvrácné multikulti ideologie.

Historie stále prokazuje, že úplné bezproblémové soužití dvou kultur na jednom území není možné, protože buď bude neustále docházet k třenicím, svárům a násilnostem z obou stran, pokud obě kultury budou dostatečně silné, nebo jedna druhou převálcuje.

Ano, lze uvažovat nad soužitím různých kultur, ale jen za předpokladu, že domácí kultura bude uznána za dominantní a příslušníci jiných kulturních skupin se tomuto stavu podřídí a nebudou vytvářet tlaky na změnu status quo. A co je nejdůležitější, tyto jiné kultry nesmí vytvářet své vlastní enklávy uvnitř prostoru těch, kdo jsou tam historicky doma. Všechny podobné pokusy, včetně vytváření celých center komunit s sebou vždy přinášely jen koncentraci toho špatného, co každá kultura v sobě má, nebo naopak, přitahovalo jen to špatné, co má v sobě kulturní prostředí domácího obyvatelstva.

Příkladem nám budiž třeba z historie i časté pogromy na Židy v místech, kde Židé vytvořili silné komunity, nebo pak některé čtvrti obývané téměř výhradně přistěhovalci, kdy právě druhá až třetí generace přistěhovalců již sama vytváří určitou formu ghetta ze své čtvrti, kde vládnou jejich gangy.

7 2
možnosti
TH

Maruskiunova se ukazala jako pravaa... Zakazala diskuzi, a nadava nam, ze se jaksi zlobime.

Co by ta ...... rekla na tyto citaty, kde moslemove hopsaji nad zavrazdenymi radosti.

9 1
možnosti
Foto

I74v70o 90C15i75l48i61c80h

7. 1. 2015 19:59

Také jsem ten její blábol bohužel četl Rv Nedivím se, že zbaběle zakázala diskuzi - ještě by jí tam někdo napsal nějaká fakta a rozbil jí tím ty její bábovičky :-/

11 1
možnosti
TH

Diky za tu francouzstinu. Z tech hovad cisi ciste potesenicko. Mnout si ruce nad popravami nevinnych lidi.....to chce proste Allaha hnusaka.

6 1
možnosti
Foto

I84v39o 54C62i59l70i28c84h

7. 1. 2015 19:43

Lhát nám nevěřícím psům je přece podle té jejich zrůdné ideologie zcela v pořádku, tak co se ještě divíme? Ale je vidět, jak jim roste hřebínek - Abbás u nás zcela veřejně obhajuje kamenování, ve Francii již veřejně schvalují teroristický atentát ...

12 1
možnosti
Foto

Takhle se lzi meni na "pravdu" ... oni to neschvaluji, ale chapou, ze se to mohlo stat .. vidim v tom podstatny rozdil, byt to v cele veci nehraje takovou roli .......... kdyz budu bezmezne nenavidet jakehokoliv vrcholneho politika "Zapadu" a budu se davem k nemu cpat, abych mu to slovne vysvetlil, zrejme me za par sekund oznaci za nekoho, kdo ho chtel napadnout, aniz by to byla sebemensi pravda ...... proste se bojime a hledame si jakekoliv oduvodneni, jakehokoliv jineho nepritele, nez jsme my sami ... proto se ted tak dari teto propagande a mozna i proto se stalo dnes co se stalo

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS