Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Lhoťane, vážím si vás, za otevřený popis Islámu, za jeho výklad z koránu i z praxe, 

těch dokumentů i svědectví očitých svědků či lidí s osobním příběhem a zkušeností , jsme viděli a vidíme stále víc a víc. Je potřeba nedovolit, aby se Islám svým plíživým způsobem dostával až k nám. Musíme si více všímat lidí, kteří se tu chtějí zabydlovat, jaké mají zvyky a jak se chovají ve svých zemích.Není to film, je to realita. Žádná tolerance, protože ani Islám není tolerantní, ale naopak, nesmírně netolerantní, , násilnický a krutý. 

Takový svět my nechceme. Musíme odmítat toleranci i příliv imigrantů z těchto zemí.

 Musíme mít nové zákony na ochranu svých domovů a života.  

Také EU musí toto akceptovat. 

Když nefungují petice, je nutné vyjít protestovat a žádat u politiků příslušné záíkony-

Vždyť jsme jim dali důvěru, aby se o svou zemi starali a také ji chránili !!

Jsou nám to povinni!

7 0
možnosti

J86a83r27a 46R64a47n19k

20. 8. 2014 20:31

Aleno, dejte svuj prispevek pod blok muslimky MaruskinoveR^

1 1
možnosti

Pane Lhoťane, textů, s nimiž nejde nesouhlasit, je víc a víc, jenže co dál? je potřeba o těchto věcech mluvit také tam, kde se dá dělat víc, než jen podepsat petici. Apelujete na těchto místech také?

0 0
možnosti

Především je nutné přesvědčit voliče ať nedávají hlas politikům, kteří tuto ideologii /schválně neříkám náboženství/ podporují.

2 0
možnosti

Autore, díky za Váš statečný boj !  R^

8 0
možnosti

R^ Jsem jen zvědav na veřejné odsouzení islámského státu českými muslimy a současně vyhlášení, že pasáže z Koránu, které k takovému barbarství vybízí jsou neplatné.

13 0
možnosti

Miroslave, ničeho takového se nedočkáte, tohle totiž žádné kazení pověsti islámu nebo jeho hanobení není, jak dokazují muslimové sami svým klidem. Ale jen počkejte, až zase někdo nakreslí proroka s bombou v turbanu, to budou chránit pověst islámu všichni muslimové, budou jich plné ulice a zase budou hořet domy, auta a rabovat se obchody...

5 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).