Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J87a21n 42P97u66l15e40c

12. 7. 2014 9:20

Žid, křesťan, muslim, je to jedna banda.

0 1
možnosti

Mám velmi podobný názor.

Bůh Koránu je vpodstatě parodií na milujícího a dobrého Boha. Korán je v mnoha ohledech doslovným výsměchem Bohu. Zatímco biblické Království Boží je místem, kde Bůh osobně setře každou slzu z očí, islámský ráj je místem, ve kterém muži budou oženěni s "dívkami velkých očí černých" o kterých Alláh říká: "Divky ty jsme zvláštním stvořením stvořili a pannami jsme je učinili láskyplnými". Jakému "podniku" bůh Koránu vlastně šéfuje?

Zatímco Ježíš v Bibli pokládá život za ty, které miluje a i na kříži se modlí za své katy, Ježíš v islámském podání za sebe nechá ukřižovat mladíka, který mu byl podobný, Allah pak na Ježíše uvalí mrákotu a vytáhne ho otvorem ve stropě do nebe. Skoro jako Fausta. Ježíš je v Koránu degradován na kejklíře, který vyrábí z hlíny ptáky a ty pak oživuje. Prostě výsměch. Korán vyplazuje na Boha jazyk.

Jak se přeneseně dozvídáme z biblické knihy Jób: satan se snaží dokázat Bohu, jak nespolehliví a ubozí jsou lidé, které Bůh tak miluje. Stačí, aby přišel obyčejný zločinec, který začne vykládat nebetyčné hlouposti a lidé Boha zavrhnou a toho zločince prohlásí za svatého proroka a jeho slova za slova Boží. Když se v biblickém Zjevení Janově píše o hořícím jezeru, ve kterém hoří i falešný prorok, pak já nemám pochyb o tom, o jakého proroka jde. Ten, kdo to do Bible zapsal, to věděl stovky let předem.

1 0
možnosti
Foto

můj dojem....plynule přecházíte z jednoho ismu do druhého.

0 1
možnosti

Pane Šíša, možná je dobré se spíše podívat na to, že islám se snaží nejprve využít křesťany jako spojence a trojského koně k umlčení odporu proti islamizaci v České republice. A teprve až bude mít nadvládu jistou, tak přestane křesťanství respektovat a dělá z křesťanů  lidi druhé kategorie. Tak jak to islám udělal v minulosti v jiných zemích. Jen mnozí křesťané jsou tak slepí že tohle nevidí a z minulosti se nepoučili. Proto jsme tohle napsal, abych ty slepé upozornil na jejich tragickou chybu. Jen je otázka, jestli si Halík a spol. nechají poradit?

0 0
možnosti
Foto

Židovští islamoklasté jistě budou nadšení z toho, že je Lukáš má představitele Zla, neboť popírají, že Ježíš je Kristus...

0 1
možnosti

Omyl, kontext daného textu je jasný. Vztahuje se na všechny ty co se odvolávají sice na Ježíše, ale zároveň popírají jeho atributy. tedy ne na Židy, Budhisty a pod. _\D Bohužel Mirku těsně vedle .

0 0
možnosti

dilo jezise krista nicili postupne otrokarsti rimane, pak se objevili miuslimove, nasledovali protestantsti "reformatori" a ve finale atheiste. 4 jezdci apokalypsy. ruka spolecna a nerozdilna.  jde o to, pochopit spojitost a souvislost, nikoli vytrhavat islam z kontextu... to jen na okraj...

0 0
možnosti

Islám se proměňuje ve vražednou ideologii.

Dialog s islamem může být přínosný. Dialog s islamskou ideologií je nesmysl!

Nemyslím si, že by to byli muslimové, kteří usilují o to, aby křesťané zůstali jen u té nefunkční křesťanské slupky. O to spíš usilovali komunisti. A celkem úspěšně. Dnes již mnohý křesťan ani neví, co je předmětem víry křesťana.

1 1
možnosti

Islám vidí v Ježíšovi proroka a smrtelného člověka. Záleží která epocha ... .

0 0
možnosti

"sveho proroka" vidi islam i v adamovi a alexandru makedonskem, bez ohledu na epochu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).