Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Má sa vôbec rodič voči tomu ako brániť ??

0 0
možnosti

R^ Je záslužné informovat o lidech, kteří za státní peníze šíří poloinfirmace nebo bludy, ale myslím, že je málo jen zde, na těchto stránkách, upozorňovat na "ujetost" Kláry Popovové a úředníků z ministerstva školství. Je potřeba usilovat o veřejnou diskusi o tom, kdo a jakým způsobem reprezentuje státní instituce. Zkusím něco podniknout.

2 0
možnosti

P97e15t51r 63H49á16l16a

4. 7. 2014 21:37

Fascinuje mě názor "bude to jak za komančů, rodiče budou doma říkat dětem pravdu". Dodnes si 95% populace myslí, že nějaká forma socialismu je nutná. Opravdu to takhle fungovalo? Nezdá se mi...

Navíc v určitém věku se děti začnou vůči rodičům vymezovat, a to vnímám jako rizikové období.

0 0
možnosti
Foto

Dobře, chápu. Ale myslíte, že je nutné studentům středních škol, pro které je projekt určený nějak extra vyprávět o záporech islámu? Já myslím, že tu zápornou stránku dneska zná každý desetiletý dítě:) Navíc mi přijde, že se o tom mluví víc, než zač to stojí - když to a) není součást výuky, ale doplněk b) ten doplněk ani není povinný - škola ho může přijmout, ale taky vůbec nemusí:) Budu proti proudu, ale projekt se mi líbí. Protože islám JE problém. Je velkej problém a pokud se s tím problémem má něco dělat, pak je nutný ho důkladně poznat ze všech stran..myslím, že terorismus, agrese ze strany islamistů a kulturní úroveň středověku není pro ty "děti" kterým je převážně 15-19 let žádným tajemstvím a jsou schopní si leccos porovnat v hlavě...takže bych se toho tolik nebála..

0 2
možnosti
Foto

Sice to není až na mínus, ale nedá se říct, že bych souhlasil. Ve svém okolí mám lidi, kteří berou rozpínavost islámu jako problém. Jenže každý desetiletý dítě? Když přijedu na chalupu, tam je úplně jinej svět. Na politiku se pochopitelně nadává, ale ve volbách se vždycky volí ti, co umí nejlépe slibovat. Islám není téma, protože tam na vesnici hned tak žádnej fundamentalista nepřijde (a nikdo si nedovede představit, že by vůbec někdy přišel). Tam je hlavní téma kam zajet na velkej tejdenní nákup. Nejbližší město 9 km, okresní město15 km, krajské město 30 km, takže zjistit, co v kterém řetězci mají za akce, kam se to vyplatí vyjet. Kdo by řešil muslimy.

3 1
možnosti

Dekuji za vas clanek. Sam o projektu Muslimove.cz pripravuji material, zatim jsem vsak ve fazi ziskavani a trideni informaci :-)

7 0
možnosti

Lukáši, nelze než souhlasit. Co se týká příspěvku na jejich stránkách, je to snůška žvástů lidí s klapkami na očích, nebo tak hloupých že jim dosah jejich jednání nedochází. Nevím co je horší. Před časem jsem se rozhodla ten jejich rybníček happy názorů poněkud rozčeřit a napsala jsem jim velmi slušný nicméně razantní názor. nechtěla jsem riskovat, že pokud bych použila silnější slovo či invektivu budou mít důvod názor nezveřejnit. Ani mi nepřišlo moc divné, že do dneška se můj názor nezobrazil8-o Fandím Vám a ráda bych někde Vaši knihu sehnalaR^

9 0
možnosti

Ja bych se te islamske vychovy ve skolach zase nebal. Bude to jako za komancu. Ve skole budou deti neco papouskovat a doma jim rodice reknou pravdu a pouci je, aby to moc nikde nerikali. Prezili jsme komance, prezijeme i muslimaky. Neni treba prelezt nebo preskocit, muzes i podlezt, ale musis se pak zase narovnat.

0 12
možnosti
Foto

J34i30ř68í 11R88o73h29a24n

4. 7. 2014 12:11

Vy se možná chcete před nima plazit a ohýbat. Já ne. Je to naše vlast a chci v ní žít tak, jak se tu žilo odjakživa - mix křesťanství, židovství a pohanství. Muslimáci tady nemají co dělat. Pokud tu chtějí žít, tak ať dodržují a respektují náš způsob života, jinak ať táhnou zpět do pouště.

14 0
možnosti

Škoda že nemůžu reagovat jak bych chtěl,ale mám už docela dost smazaných příspěvku a slušně se o islámu vyjádřovat neumím,za článek karma.

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS