Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Že Al Džazíre lže, je snáď jasné od kedy vznikla. A to je v alahistánoch, považovaná za "umiernenú"

1 0
možnosti
Foto

Rád si dělám na věc svůj názor a tak jsem - čistě ze studijních důvodů - chtěl tu tolik diskutovanou knihu přečíst. Vydržel jsem to něco málo přes 40 stránek. Ale po přečtení tvrzení, že "Každý novorozenec se rodí se klonem k uctívání Alláha, ačkoliv z něj později rodiče udělají žida, křesťana nebo polyteistu"... už opravdu nemělo cenu dál pokračovat.

6 0
možnosti
JD

Unesená "sluníčka" jsou  v péči Ahméééédů, Mohaméééédů či jiných obšťastňovačů koz a ovcí ...

0 0
možnosti
ZB

Předpokládám, že ten kdo vymyslel tuto stupidní policejní akci myslel i na to, že dvě česká děvčata jsou unesena a vězněna v Pakistánu...díky hloupé policejní akci mohou být nyní v ohrožení.Myslel na to někdo?Nebo bylo zadržení a obvinění jednoho člověka za knihu vydanou v roce 2012 tak důležité a neodkladné, že muselo být provedeno v mešitě při modlitbě ozbrojeným policejním komandem...? Teď o té hloupé a zbytečné policejní akci ví celý arabský svět,i v Pakistánu mají televizi....

1 14
možnosti
JM

S teroristy se nevyjednává ! Pokud bychom to vzali takhle,tak si s náma rychle vytřou zadek. Lituji.

13 0
možnosti
JM

O tom vyhoštění píšete jen vy. Je o i nějaká veřejná informace ?

1 5
možnosti
LL

Zde: http://praha.idnes.cz/razie-kvuli-muslimske-knize-d1h-/praha-zpravy.aspx?c=A140426_143938_praha-zpravy_jw se píše: V rámci páteční akce policisté předvedli zhruba dvě desítky osob, především z důvodu ověření totožnosti. V několika konkrétních případech cizinecká policie zahájila řízení o správním vyhoštění, jeden člověk se měl podle Hantáka dopustit trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.

Zdroj:http://praha.idnes.cz/razie-kvuli-muslimske-knize-d1h-/praha-zpravy.aspx?c=A140426_143938_praha-zpravy_jw

3 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).