Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Povídání je na hraně...a důležité je, jaká je realita v praxi. Těšilo by mě propojení Filosofické fakulty, dalších odborníků, našich duchovních s politiky a hledání věcného řešení, které povede k bezpečí, ale i rozvoji. Tam, kde je vpád cizího, bývá většinou totiž realita taková: Je to slabý či prázdný prostor. A jak to máme s duchovní praxí každý z nás, to si můžeme sami sobě říci.

0 0
možnosti

Opět karma. Každý může přispět třeba tady: http://www.petice24.com/ustredi_muslimskych_obci

1 0
možnosti

O46t20t11o 14N96o66v32a20k

28. 4. 2014 21:28

Police vzdy chodi ozbrojena, nebot by mohla byt neprijemne prekvapena, dokonce i dopravni police, pochuzkari atd. maji ve sluzbe zbrane.

1 0
možnosti
Foto

R^Bývala jsem dnešními slovy multikulturista. Ale stále nové informace o obrovských problémech v tzv. otevřených západních společnostech + Skandinávii +  Kanadě ( a to mám z první ruky od tam žijící kamarádky) s imigranty zejména islámského vyznání, kteří vyžadují toleranci, ale zároveň jsou totálně netolerantní a nepřizpůsobiví,  mi donutilo svůj názor přehodnotit. Je jasné, že jejich cílem není se přizpůsobit společnosti, která je přijala ve své zemi, ale postupná islamizace a rozšiřování vlivu. A to už se nás všech zatraceně týká...

14 0
možnosti
Foto

Neměla jsem na to shlédnout celé video, dostala jsem se do třetiny; jediné nerespektování zákonů, které v ní bylo, byly ty sňatky a tak to mají přece i katolíci. Takže v tom zřejmě není jádro pudla.

Docela mě pobavila pánova představa křesťanství :D Vyrostla jsem na Moravě, v katolické rodině, s katolickými předky a známými a nevím o nikom, kdo by považoval halal maso za standard. Ani jsem o tom v žádné svaté knize nečetla.

1 2
možnosti

O45t72t52o 77N63o29v62a34k

28. 4. 2014 21:34

No krestane nikdy nejedi halal maso, to si plete zidy s kosher (stjen svinstvo jako HALAL) ... s tim rozdilem ze vetsina zidu kosher porazku nevyzaduje a uz vubec to nekomu necpe, ze by to chtel v jidelnach etc.

Krestani neuznavaji ani stary zakon a uz vubec ne Toru a Jezis rekl, neni dulezite, co do tvych usta vstupuje, ale co nich vystupuje ven.

Tedy vysvetlil, ze neni zadne neciste jidlo a ze se nemaji starat co nekdo povazuje za neciste, ale co mluvi a jake skutky konaji.

On jim vlastne Jezis ty nesmyslne zidovske zakony kompletne prekopal, zrusil, nechal jen desatero a i to de fakto prosazoval jako jedno prikazani, miluj blizniho sveho, jako sebe sameho a necinte jinym, co by jste nechteli, aby cinili vam.

No nejusmevnejsi by bylo si srovnat vyroky Jezise Krista a Mohameda ;-))

5 0
možnosti

K45a32r60e49l 86D56u41b

28. 4. 2014 18:57

Pane Lhoťan,  díky !

9 0
možnosti

Pane Lhoťan, děláte záslužnou činnost. Po shlédnutí videa na mě dýchnul středověk.

9 0
možnosti
Foto

:-/Ano, jde z toho mrazivá cílevědomost...

3 0
možnosti
Foto

Dobře, pokud je známo, že do mešity chodí ozbrojení lidé, různí překupníci apod., proč tímto způsobem policie neinformuje a pak nejsou dohady. Každý řekne, bylo to oprávněné. Ale oficiální info je o "knize". A to je trochu málo v protikladu se samopaly.

5 2
možnosti
Foto

Samozřejmě že hlavním cílem bylo lapit osoby nelegálně zde pobývající.

Co se týče knihy, nutno rozlišovat, zda je určena ke studijním účelům nebo jako nástroj šíření nenávistné ideologie. Protože je věc v šetření, přesné informace nedostanete. To Vám policie vysvětlí.

4 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).