Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Títo sebemrskači nie je nič výnimočné, tíka sa to všetkých skupín ľudí,  väčšinovo  je za tím osobná trauma. Ďalší taký je napríklad spisovateľ Gilad Atzmon. Ten bol počas vojenskej služby zranený v Libanone a potom mu preplo. Podobné ako keď John Kery podpaľoval americkú vlajku po návrate z Vietnamu.

0 0
možnosti
Foto

Popravde receno, myslim, ze jakykoli American, at uz afro nebo ne, by se "importu do Ceska" zuby nehty branil... ;)

1 0
možnosti
Foto

Státní, rasová, nebo náboženská segregace je vždy špatná.  Člověk si nevybírá kde se narodí a jak je vychovaný.  Základem lidské společnosti by se měl stát princip neagrese.  NAP.  Non Agresion Principe.

2 0
možnosti
Foto

Nutno dodat, že skupina Islám v České republice nechceme, dělá to samé, oni zase označují všechny muslimy za islamisty, takže v tom to si nemají co vyčítat.

1 0
možnosti

Termín islamista je blbost. Copak je nějaký křesťanista ? Doslovný výklad Koránu je prostě špatný, jenže Korán není bible je celý seslaný "Alláhem" a proto se nedá nic vynechat...

2 1
možnosti

Kdo nevidí primitivní rasismus v Česku,tak je někde asi jinde. Já jsem také žid a píši na obranu islámu i židovství. V Česku nám ( nejen židům) opravdu nepatří žádné území. To si jen nemlouváme. Žádný pozemek nelze někam přestěhovat, protože to je nemovitost. Stejně tady může být kdokoliv a kdykoliv někdo jiný a měl by mít lidská práva naprosto stejná.Uvažovat v rozměrech lidstva a lidí se dnes v ČR moc nenosí. Můj dům- můj hrad je všem daleko bližší. A co se děje za humny- to moc lidí nezajímá. A o tom to všechno je.Ale vše se vyvíjí - a i  autor časem zjistí, že je vše jinak než si on myslí.8-o

0 5
možnosti
Foto

Primitivní rasismus? Co to je? Mně osobně je úplně jedno, jestli můj soused, kolega, zákazník, šéf, zeť nebo kolemjdoucí je žlutej, černej, fialovej nebo zelenej. Je tu a tak bude dodržovat zdejší pravidla.

Pokud se chce flákat, nemá nárok tady být, buď "přiloží ruku k dílu" nebo ať táhne, nikdo ho tu tolerovat a živit nebude!! 

Pokud si chce vykřičet nadřazenost jeho pravidel nad zdejšími, nemá nárok tady být, když chce svoje pravidla, ať táhne tam, kde už jsou, tady se kvůli němu nikdo nepos**e!! 

Pokud tenhle nenárok označí xenofobií, je xenofobů král. NEMÁ NÁROK TADY BÝT. Ať si jde, odkud přišel!!

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS