Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dovolím si s odstupem času uvést vlastní verzi sporu, kterého jsem byla přímým účastníkem. Je to verze hodně osekaná, proto jsem se nezabývala tím, jak mi Lukáš Lhoťan vyhrožoval, ale sledovala jsem pouze hlavní linii sporu. 

http://www.evropsky-rozhled.eu/univerzitou-pry-hybal-facebookovy-spor-o-islam-hadal-se-vyucujici-a-studentka/

0 0
možnosti

A ještě malý detailek - na přiloženém plakátku z volební kampaně je vidět, že mám na krku židovskou hvězdu. Jsem muslimka jak vyšitá ;)

0 0
možnosti

Pokud chcete, zde si můžete přečíst celou konverzaci (má desítky stran). http://leteckaposta.cz/908096324

1 0
možnosti

Vážení přátelé, situace je více než vážná. Říká se jí " nagba " a znamená to, že po desetileté čekací lhůtě a splnění všech právních podmínek má právo a možnost islámská "umma" nadace, požádat o uznání islámu v naší republice jakož-to oficialního "náboženství" se  všemi pravomocemi. Naštěvovat  věznice(nejvíce konvertitů po celém světe), nemocnice, armádu, stavět mešity (žádné u nás zatím nejsou, to co muslimové nazývají mešitami jsou oficialně jen školící a kulturní střediska) a aby toho dosáhli musí být zatím hodní a mazat národu med kolem huby. Pokud se tak však stane, tak díky Schengenu  a saudskoarabským penězům posílí do ohromných rozměrů a to co trvalo na západě nekolik desítek let, tak my tu budeme mít během několika roků. Kauza Martin Konvička je jen důkazem , že přisluhovači PCMC strácejí nervy a glanc.Vše odstartovala naše "demo" před palestinskou ambasádou v Suchdole - vrhli se na nás s osvědčenou rétorikou-rasisté (od kdy je islám rasa opravdu nevím), xenofobové ( dění v U.K., Francii, Švédsku)  .Diky takovým lidem, jako je I.Romancová,  skončily ty dvě najivky neznámo kde v Balučistánu, jiným únášejí děti do své země a v horším případě skončí s kyselinou v obličejí, uříznutím hlavy . Opravdu nechápu jakoukoliv ženu v naší republice , která obhajuje islám - žijí v absolutním bludu a ženám v islámu dělají medvědí službu. Co se týče názorů pana docenta M.Konvičky na islám, souhlasím s ním v každém bodu jeho názoru a podotýkám, že obvinění I.R jsou naprosto lživé (manýry konfidentů SS, STB,KGB) Nechci islám v ČESKÉ REPUBLICEV[>-]

3 0
možnosti

Tahle kravka studuje VŠ? Pak se není co divit, že úroveň tohoto vzdělání je téměř nulová.

2 0
možnosti

No dobry no, ale proc pri snaze otevrit vami vlozeny odkaz, mi najede stranka nejake letecke posty a nabada mne abych neco downloadoval? Ja myslel ze tam bude ona konverzace Martina Konvicky s ono statecnou ochrankyni Islamu.

0 0
možnosti

Aha, beru zpet. Ono to bylo strasne drobnym pismem tak jsem to prehledl. Nicmene, docetl jsem ne do poloviny a podivuji se, ze s touto slecinkou vubec nekdo ma chut marnit drahocenny cas.

4 0
možnosti

Kolik lidi  z Vas absolvovalo prednasku pana Konvicky ?  Kolik z Vas ho zna osobne ? Myslim se, ze temner nikdo... Tak nevim proc  na toho pana hazete spinu. Mnel sem tu cest poslouchat jeho prednasky a absolvovat exkurze(kro toho znam ho 5let) ktere vedl a o islamu zadne slovo nepadlo, a prednaska byla rozsahla a k veci (k biologii - pro slabsi).

9 0
možnosti

Já vysokou školu vystudovala a o učitelích žádné iluze nemám. Zneužívání postavení běžná věc. Za našich časů to byly hloupé vtipy z čtvrté cenové a nestoudné pokusy o osahávání a když se člověk nevykroutil bůhví jak by to skončilo.  Teďkom ale řádí i mimo školu, zdá se. No jo, opravdu inteligence.

P.S. Mládí má nárok na své blbosti, idealizmus a radikalizmus.To vše obrousí čas.Nevhodné chování "pedagoga" zdá se , že neobrousí nic.

3 13
možnosti

neznám osobně ani slečnu Romancovou, ani pana Konvičku....nicméně se slečnou Romancovou jsem měl tu "čest" potkat se v jedné diskusi, zde na internetu. Obrázek o její důvěryhodnosti jsem si udělal.....cosi psala o studiu kvantové fyziky. Ptala se nás, zda se považujeme ve stavu degenerovaném, či excitovaném. Z jejích pohádek co psala, a vyhrožování, že se o nás zajímají tajné služby kvůli našemu postoji k islámu bych řekl, že sama  je ve stavu hluboce degenerovaném (její výrazyvo)

10 0
možnosti

"Jelikož považuji případ za velmi důležitou kauzu, v níž jde hlavně o svobodu slova a právo na soukromí," toto mne pobavilo. Skoda ze s toou ochranou prava na soukromi jste si vytrel zadel, kdyz jste zde psal, jak ta rasisticka a nacisticka hovada nabourala emaily nekterych jim nepohodlnych... Vy jste pokrytec, to nema obdobyRv . Ten Konvicka, pokud takto komunikuje, neni hoden toho, aby zastaval akademickou funkci. Muzete ho angazovat a platit vy. Za verejne penize je to naprosto otresne neco takovehoRv

2 12
možnosti

O98t71t42o 76N37o52v93a19k

22. 1. 2014 13:49

Rekneme si to na rovinu, ze crackovani neprovadeji zadni neonackove ani rasisti.

Pouze jsou asi jedini, kde to lze zverejnit a zaroven se da verit, ze nikde nic neunikne, nebot provozovatele stranek odmitaji  Policii CR rict jen dobry den, natoz aby jim prozradili kolik je hodin a dalsi otazky jsou jiz nemozne.

Nahodu je to tam vlastne jedine smysluplne cteni, ten zbytek jsou blaboly, ale cteni fasistickych multikulty a islamofilu jsou dokonce jeste nebezpecnejsi nez tech neonacku, nebot neocanskove jsou v CR ilegalni, tedy nemuzou cerpad dotace, nemuzou ovlivnovat politiku.

Zatimco islmofilni fasisti maji plnou podporu tohoto vlastizradneho urednickeho aparatu.

5 1
možnosti

Nebo třeba ona chtěla a on nechtěl tak se mu mstí známe tyhle ženy

4 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).