Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AF

Pan J.Svoboda má pravdu : na církev tady zapomínáme. 

Je na čase aby, už byla aktivní a proti muslimské rozpínavosti

 a jejich fanatické víře něco udělala. Vypadá to že se tomu vyhýbá, 

že je velice opatrná, aby sobě neuškodila , ALE na lidech jí potom zas tolik nezáleží.

K čemu tedy taková církev ? 

Bojuje o restituce a co se tady děje nechává bez povšimnutí !!

0 0
možnosti
LW

Ve středověku lidé v Evropě věděli, že proti brutalitě a rozpínavosti asijských nájezdníků existuje jediná protizbraň - nemenší brutalita a jejich fyzická likvidace. Jaksi pozapomínáme na osvědčené postupy předků...

3 0
možnosti
Foto

Do jaké míry má Putin Karlovy Vary pod kontrolou, nedokážu odhadnout :-)

Ale naše politiky bych nepodceňoval. Myslím, že kdyby ve Sněmovní ulici bouchla v nějakém opuštěném trabantu veselá pyrotechnika, vzpoměli by si i na Volgograd a už bychom četli jak je tu ohrožena demokracie a základy státu. Možná by se dělo něco podobného, jako kdyby si dal někdo v parlamentním baru říznutou kořalku s následkem  podezřelé nevolnosti - panika, zděšení, okamžité nalezení zdroje. Strach je někdy mocný lék:-) Fanatikem se nikdo nerodí, tedy podněcování k násilí je nejen testováním prostředí fanatiky, ale vymývá mozky dalším manipulovatelným lidem. Nejen vyznavači zdeformovaného islámu. Zdá se, že zpitomnělí extrémisté vyznávající absolutnísvobodu slova časem přehodnotí své postoje:-)

1 0
možnosti
JS

Pište si co chcete, ale islám je hrozba, pro všechny. Islamisté tolerantní nebo radikální.Jedni ve jménu víry vraždí a druzí k tomu mlčí. Ti co jakoby, tyto útoky odsoudili, to udělat museli, protože žijí ve městě, kde se útoky staly. Co proti této hrozbě dělat? Budeme muset stavět zdi? Nebo svatá válka? Nebo už konečně církev přestane "vyzývat" a začne jednat a vyjednávat?

12 0
možnosti
AF

Islám za nic nemůže ?

V tom případě můžou za teroristické zločiny stoupenci islámu 

a jako takové bych všechny z neislámských zemí vyhnala ;-O .

Budeme to brzo nuceni udělat. Už včera je pozdě !!!

AŤ SI ŽIJÍ SVÝM ŽIVOTEM DOMA , 

MY JIM TAKY V JEJICH ZEMÍCH ZÁKEŘNĚ NEVRAŽDÍME JEJICH OBYVATELSTVO !!

10 0
možnosti
EP

E59v79ž13e78n 28P60o30l18á39k

31. 12. 2013 11:56

Jako vždycky - po teroristickém útoku šlo o jediného teroristu na světě, všichni ostatní muslimové jsou láska a mír. A když se jakýkoli nemuslim opováží islám kritizovat, tak jsou všichni kritici islámu Brevikové.

5 0
možnosti
ZB

Otázka pro autora.Píšete, že jste bývalý muslim.Přepokladám, že to nemáte vrozené, proč jste se stal muslimem?Teroristické útoky fanatiků hlásících se k islámu nejsou nic nového.To Vás tato skutečnost neovlivnila již před vstupem do tohoto náboženství?Děkuji za odpověď.

3 0
možnosti
Foto

Pan Lhoťan je touto skutečností veřejně známý a mnoho o tom již napsal.

1 1
možnosti
Foto

tady není "hodného" a "zlého"....na straně rusů jsem jen proto, že nás ohrožují (momentálně to tak aspoň vypadá) méně než islámský terorismus.....ale odhlédnu-li od islámu, pak hlavním motivem bude zjevně msta za okupaci a genocidu. Povraždit mi rusáci rodinu, taky se spojím třeba s čertem, abych viděl co nejvíc rusů na prkně. (A to jsem ten "zlý nemultikulturní islamofob").  Takže na straně Rusáků....ale fakt o fous.

5 2
možnosti
OS

přesně jste to vystihl, souhlasím s Vámi. jenže lidi bohužel často nevidí příčinu - že nejdřív byla nějaká jiná AKCE a toto je už jen REAKCE, následek. o příčině se totiž mlčí (okupace, genocida).

2 2
možnosti
JS

Ano, autor článku má pravdu. Politici se bojí proti této hrozbě otevřeně vystoupit. Bojí se teroristických útoků. Na začátek by stačilo říct,: ano postavíte si tady mešitu, až nám povolíte postavit si u vás kostel. (někde jsem to už četl) Může mít rozumný věřící něco proti tomu?

3 0
možnosti
FL

Věřící nejsem ale proti tomu je argument, že u nich není dovoleno postavit kostel, protože tam nemají tu svobodu a demokracii jakou chceme mít tady.

0 0
možnosti
RC

Nehajim zadnou ze stran. Jen nevidim moc velky rozdil mezi Volgogradem a timto:

http://zpravy.idnes.cz/americka-raketa-omylem-zabila-v-jemenu-13-svatebnich-hostu-pzu-/zahranicni.aspx?c=A131212_212917_zahranicni_ert

zakladni rozdily jsou tyto:

Volgograd - neni to akt statniho terorismu,

- pouzita byla dostupna metoda sebeobetovani, oni nemaji bezpilotni letadlo,

- byl to umysl Na konci clanku je statistika z Pakistanu - v prumeru kazdy paty utok odnese civilista.

2 4
možnosti
Foto

Tak to musíte být úplně slepý.

1 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).