Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Trochu mi zápal článku připomíná zápal islamistů..

"Zfalšované fotografie", "jde o lež".

Velmi definitivní zhodnocení na to, že pod fotografií je napsáno:

"Věříme, že tato fotografie - jež nemůže být nezávisle ověřena - ukazuje v Houle dětská těla čekající na pohřeb."

Věříme, že...

... nemůže být nezávisle ověřena ... :-/

0 0
možnosti
Foto

Obávám se, že máte pravdu a saudští miliardáři mají zkorumpované vlivné lidi v USA včetně těch v tajných službách hlásících, kdo prý chemické zbraně použil. Navíc zbrojařští miliardáři potřebují odbyt pro své zbraně...RvRvRv!!!!!!

1 0
možnosti
FS

Jsem hodně naivní. Chci totiž uvěřit, že už mi žádný pravičák nebude dávat USA za vzor demokracie, čestnosti a pravdivosti. Pokud se to však opět stane, hrozí takové osobě po této velké lži - fyzická inzultace !

0 0
možnosti
JR

J19a15n 76R64á25ž

31. 8. 2013 18:00

No záminka k odskoušení nových zbraňových systému v podmínkách boje si Amíci potřebují odzkoušet jak jsou funkční "Tomahawky" při použití nových obranných systémů a Rusove tím,že dodali Assadovi rychle jejich nejmodernější verzi, si potřebují jejich funkčnost ověřit taky. Jestli to Assad přežije nebo ne, je vedlejší.

P.S. Jakmile Saudové s Obamou zaručí Putinovi, že po převzetí moci syrskými sunnity, si mohou Rusové ponechat základnu v syrském Tartus, ponechá Putin Assada svému osudu.

3 0
možnosti
MB

Každá lež dobrá. To byly i zbraně hromadného ničení v Iráku, útok na vojenskou lodi v Tonkinském záliv u Vietnamu, o kterém nevěděl ani velitel ani velitel lodi,  Ládík byl jen záminka, aby se USA dostaly blíž k Pakistánu a Číně, v Lybii šlo hlavně o naftu,  ....

12 0
možnosti
RK

Já to beru jako memento - kolik pro představu umřelo lidí. Nebuďte jako Putin a ten útok nezlehčujte. Parchanti mají být potrestáni

2 8
možnosti
MB

Jo, ale každý pokládá za pachanty někoho jiného.

7 0
možnosti
VK

Lide na celem svete by si tyto dny meli uchovat peclive v pameti. Za rok, mozna i drive, po eventualnim vitezstvi rebelu se ukaze koho Amerika podporila.

9 0
možnosti
Foto

díky za článek, karma

8 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).