Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Z43d78e98n94a 76K34o85č16í

28. 8. 2013 21:43

Rusko už rezignovalo - evakuuje civilisty i svou vojenskou základnu.;-(

1 0
možnosti
ZH

To budou mít co dělat , prý je tam až 100 000 lidí, který buď mají nebo mají nárok na ruský pas.

1 0
možnosti
AK

Opetovne, tak, jako tradicne ve svetove historii, schyluje se k nejakemu sirsimu, lokalnimu, pripadne globalnimu pruseru.

2 0
možnosti
ZH

Máte hezký nadpis,ale v německu je ticho po pěšině, jestli věříte ruským zdrojům, tak můžete klidně věřit i těm americkým, nebo třeba bratřím Grimmům. Vyjde to nastejno.:-)

2 0
možnosti
MK

The Putin-Bandar meeting was stormy, replete with warnings of a “dramatic turn” in Syria. Mr Putin was unmoved by the Saudi offer, though western pressure has escalated since then. “Our stance on Assad will never change. We believe that the Syrian regime is the best speaker on behalf of the Syrian people, and not those liver eaters,” he said, referring to footage showing a Jihadist rebel eating the heart and liver of a Syrian soldier.

http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/energy/oilandgas/10266957/Saudis-offer-Russia-secret-oil-deal-if-it-drops-Syria.html

http://catholicglasses.com/2013/08/27/putin-orders-massive-strike-against-saudi-arabia-if-west-attacks-syria/

Putin Orders Massive Strike Against Saudi Arabia If West Attacks Syria

http://www.whatdoesitmean.com/index1699.htm

According to Kremlin sources familiar with this extraordinary “war order,” Putin became “enraged” after his early August meeting with Saudi Prince Bandar bin Sultan who warned that if Russia did not accept the defeat of Syria, Saudi Arabia would unleash Chechen terrorists under their control to cause mass death and chaos during the Winter Olympics scheduled to be held 7-23 February 2014 in Sochi, Russia.

1 0
možnosti
PK

Ruku na srdce Saudům by vůbec pár bomb přes hlavu neuškodilo.

5 1
možnosti
JC

No jo, jenomže když jsou kamarádi Američanů a EU, tak kvůli tomu vznikne válka. A my jsme do EU narváni. Chcete bojovat s Rusy proto, abyste pomstil Saúdy?

 

To je dost podobné, jako když museli naši předkové bojovat s Rusy v zájmu Rakousko-Uherska, které se k tomu účelu spojilo s Tureckem, ačkoli samo vzniklo v XVI. století právě na ochranu podunajských států před Tureckem (naše účast od roku 1526).

Vstupovali jsme do EU a do NATO proto, abychom chránili zájmy Saudské Arábie?

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS