Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážený pane Lhoťane, nic konkrétního v článku není kromě označování výrobku z osad, což není zdaleka jen program zelených. Nic necitujete, o žádném skandálu jsem v izraelských a světových médiích nečet. Ohánění se Hitlerem je už dobrým zvykem všech diskuzí, ať už pro, nebo proti-izraelských. (Jako nedělám si iluze o antisemitizmu Zelených, ale to je jiná)

1 1
možnosti
Foto

Lukáši, nesnaž se nám podsouvat, že nacisté chtěli označovat výrobky vyrobené na okupovaných územích ;-D A pokud chceš tvrdit, že tenhle požadavek je srovnatelný s požadavkem úplně bojkotovat jakékoli židovské obchodníky, tak jsi vážně mimo.

7 10
možnosti

Vážně mimo? proč Zelení a spol. nechtějí takto označovat výrobky islámských zemí, které okupují něčí území? Například Turecka? Nebo výrobky z Kosova, které muslimové ukradli Srbům? Protože šéf Zelených je Turek a voli je muslimové, inu antisemitismus se dá schovat za mnoho vznešených frází ...

11 2
možnosti
Foto

J66a88n 65R31ý78z40n20a13r

18. 6. 2013 11:51

Právě čtu knihu Hitler a Vatikán ... faktem je, že na emoce je racio slabé. To byl hlavní důvod Hitlerova vítězného tažení ve 30. letech.

Emoce však nejsou příliš doménou nás, slušných Evropanů. Co s tím budeme dělat?

Přece se v Evropě nenecháme ukřičet extremisty?

Zelení jsou extremisté bez pozitivního přínosu pro společnost. Nelogickou podporu Palestinskému binci však poskytuje stále více politiků.

Bylo by obrovsky přínosné pro Evropu, abychom trend obrátili. Izrael je od nás geograficky stejně daleko jako Palestina. Izrael zosobňuji SCHOPNOST BRÁNIT evropské hodnoty.

Docela se obávám to napsat ... ale Palestina zosobňuje SCHOPNOST NIČIT evropské hodnoty.

13 3
možnosti

Tendenční článek. Všichni, kdo kritizují politiku státu Izrael vůči Palestincům jsou označeni za antisemity a automaticky hozeni do jednoho pytle s islamisty a náckama, jakoby kritika Izraele (či zastání se Palestínců) byla jakýmsi nepřekročitelným tabu. To je hloupost! Izrael je stát jako jakýkoliv jiný a bojkot je legitimním vyjádřením protestu.. Pane Lhoťane, někdy píšete rozumně, ale dnes jste přestřelil. Také se vám jistě nelíbí, když se s kritiků multikulturalismu či islámu rovnou dělají rasisté a xenofobové. Vůči svým názorovým oponentům se ale doupouštíte stejné paušalizace.

3 10
možnosti

P32e48t45e68r 64S81m41r49e90k

18. 6. 2013 11:23

No, tak konkrétne bojkot výrobkov vyrobených Judei a Samaríí je totálna blbosť, keďže poškodí hlavne palestínskych arabov, ktorý tvoria 99 % zamestnancov v podnikoch ktoré sú na zozname (áno ďalšie zoznamy týkajúce sa židov;-)...podobnosť samozrejme čisto náhodná) O dobrých úmysloch zelených a ľavičiarov samozrejme nikto nepochybuje ;-DRv

4 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).