Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Polák vs Lhotan.Chybí Gabriel,ten s nanonečímabuchdvojčatasoudole.Ten který smazal(Matějka).A Bůhvíkdo.Kdysi na diskusích Seznamu byl nějaký Jehovista,který všechny nevěřící strašil Strašlivým Dudkem.Tak na něj........... .nemáte;-D.

6 2
možnosti
SS

Jeste bych prida Vita "Teleskopicky obusek na revizory" Hassana a Hrebenare ... ;-D;-D;-D

3 2
možnosti
LL

Na rozdíl od muslimů a islamofilů jsem demokrat, takže pan polák se svou lží, vulgaritou a nenávisti může fungovat v této diskuzi :-D Protože my nejsme jako oni ....

15 5
možnosti
Foto

Jestli tím naznačujete, že vám bráním v diskusi na mém blogu, pak zase lžete. Nebráním.

4 12
možnosti
Foto

Pane Lhoťane, pokaždé, když někdo na mé texty reaguje zběsilými argumenty ad personam, jsem šťasten, neboť vím, že ke klacku sahají ti, kterým došly argumenty.

Můj argument je jasný. Napsal jste: "Ve středu večer ve vysíláni TV NOVA šéf českých muslimů Muneeb Hassan Alrawi v nesestřihaném rozhovoru řekl, že islám dovoluje muži psychicky a fyzicky týrat ženu, pokud má muž dojem, že mu je neposlušná."

Jenže Alrawi nic takového neřekl, jak plyne i z vašeho přepisu. Kličkujte si jak chcete, ale jste prostě lhář.

6 18
možnosti
LL

Pane Polák lhář jste vy protože já pana Alrawiho necituji, popisuji jen co vyznívá z jeho slov. Pokud si myslíte, že lžu proč vy nebo Alrawi mně nezažalujete, Protože víte, že nelžu jen se vám nedostává argumentu pro to jak hájit islám a tak se snižujete k osobním útokům .... jste typická ukázka namyšleného islamofila a bohužel díky vám trpí spousta lidí :-( Já jsme naopak rád, že se takhle navážíte a urážíte aspoň lidí vidí kdo jste vy a vaši islámští přátelé :-D

15 7
možnosti
IH

Ukazovat někomu, kde je jeho místo a že je mi podřízen, je ponižování a to je forma domácího násilí. Zajímalo by mě, zda by se panu Polákovi vyjádření A. líbilo, kdyby byl žena. Mě to velmi pobouřilo. Schvaluje domácí násilí a schovává ho za kartáček na zuby.

16 2
možnosti
MK

No jo no smeták používá menší příbuzné;-)

13 1
možnosti
PS

No... keď komunista obhajuje islam, je zrejme všetko pri starom a v poriadku, či ?? :-)

12 1
možnosti
MK

Lukáši, že se Polákem vůbec zajímáš? Ta figurka ani neví co je. Mele tady , že lžeš, ale přitom nezná Korán, ani Hadithy, ani životopis Meďáka. Já být tebou tak bych na to prděl. V Koránu je jasně řečeno, že když žena neposlouchá, že se má bít a na tom ani prolhaný muslim  z Iráku nic nezmění. Však to znáš, jak muslimové nemusimům lžou ohledně islámu;-)

15 2
možnosti
Foto

V Mojžíšově knize je zase odsouzena homosexualita a přitom současné katolické špičky pod pláštíkem zachování akademických svobod bojují za vulgární veřejnou propagaci homosexuality jako za svoje nové náboženství.

Katolíci v rámci politického boje se zřeknou čehokoliv co je v Bibli, porušují desatero, ale mají drzost kritizovat Korán.

Vždyť si přímo protiřečí, když to, co se jim hodí si z Koránu vyloží po svém a co se jim v Bibli nehodí, tak popřou a tvrdí pravý opak.

Katolíci nemají žádné právo kritizovat Korán.

4 11
možnosti
Foto

Přečetl jsem si článek od pana Poláka a nepřipadá mi jako horlivý zastánce islámu.

Též se nedá jednoznačně říct, jaký zastává názor M.H. Arawi, šéf Ústředí muslimských obcí v ČR a Islámské nadace v Brně. Zda se na otázku redaktora ohledně verše z koránu dovolujícímu muži násilí vůči neposlušné ženě vyjádřil, že islám dovoluje muži větévkou, používanou muslimy k čištění zubu zbít ženu.

Kdybychom vzali např. v úvahu zmínku o homosexualitě v Mojžíšově zákoně v knize Leviticus: „S mužem nebudeš souložit jako se souloží s ženou; je to ohavnost“ (Lv 18,22). Zcela jednoznačné je i slovo z Lv 20,13: „Kdyby muž souložil s mužem jako se souloží s ženou, oba spáchali ohavnost; jistě budou usmrceni, jejich krev je na nich.“

Tak nyní se katolické špičky v podobě podpory M.C. Putny staví dokonce za veřejnou propagaci homosexuality. Svoji podporu skrývají pod pláštíkem svobody akademického projevu. Osobně nevím jestli transparent s nápisem "katolické buzny zdraví Bátoru" je tím správným akademickým projevem, ale kardinálové Vlk, Duka, nebo kněz Halík zastávají názor, že ano.

Takže ten výklad z koránu bych bral s rezervou, protože záleží, jak si jej kdo vyloží. Je obrovský rozdíl mezi umírněným a militantním islamistou stejně jako mezi umírněným a militantním křesťanem.

A náboženských válek bylo v historii nepočítaně, ve jménu svých Bohů zabíjeli křesťané, muslimové, hinduisté, budhisté, Aztékové, Inkové, Mayové...

3 15
možnosti
Foto

Pane Petříku, jmenujte jednoho militantního křesťana, který podřezal muslima.

14 3
možnosti

1. 6. 2013 15:52

No, aniž bych nějak miloval islam nebo komunisty, naopak, tak už jsem vás jednou přistihl při lži. Vzpomínáte jak jste desinformoval o tom výroku norské ministryně, že? To neděláte moc dobře, když se uchylujete k takovým manipulacím. Důvěryhodnost ostatní vaší argumentace se pak šeredně snižuje.

4 6
možnosti
LL

Omyl pane Mandl ja nelhal a nelžu, ta ministrně to řekla a řekl jsem Vám to tenkrát, že si na to stěžovali ti lidskoprávni aktivisté a ja čerpal od nich, pokud to oni něco nedali, tak to se omlouvám, už si nevzpomínam na pdrorobnosti. Ale to nevadí, lidem jako vy to stačí aby útočili na mně.

9 3
možnosti
TH

Nebyl náhodou pan Lhotan sám muslimem,čech co konvertoval k islámu?.Nevim proč,ale mám to jméno nějak zafixovaný s propagací islámu.A ted najednou ....

5 1
možnosti
LL

Dobrý den, jistě kdysi jsem byl muslim, viz má kniha islám a islamismus v ČR.

5 1
možnosti
BM

Pan Polák je ještě ctitel Sokrata, Seneky, Karla Čapka a Karla Marxe...... Pěkný guláš ;-D

7 2
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).