Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Budoucnost lidstva tkvi ve svobodě.  Ne podle nějakého náboženství, ale podle přirozeného práva, které se neslučuje s žádným uměle vytvořeným náboženstvím, ani se státním demokratickým řádem, který je taktéž uměle zkonstruovaným výtvorem.  Všechny umělé systémy jsou totiž založeny na legalizaci iniciace násilí.  Tato legalizace popírá morálku a vede k falešným lidským hodnotám.

   Jediné hodnoty, které lidstvo má ale v poslední době na ně zapomíná jsou  Život, svoboda a majetek.  Tyto tři věci musí za každou cenu chránit jako nejvyšší hodnoty naší civilizace.

1 4
možnosti

A právě tyto hodnoty dnešní naše společnost opouští ve snaze nečelit islámskému hněvu ...

3 2
možnosti
Foto

Hmm, já mám za to, že ř-k církev se hodnotám západní civilizace vzdaluje stále více a více. Ř-k církev nemá doposud narovnaný svůj vztah k vědě, k financím, lékařství, svobodě jako k východisku všech dalších lidských hodnot. 

Tak mi příliš nebude záležet na tom, jaký vztah má ř-k církev k islámu.

Navíc -jejich podstata je stejná - jedna skupina dogmat proti druhé skupině dogmat. Nikdo rozumný tenhle zápas nebude chtít rozhodovat. Ale ze všech sil se bude snažit, aby se zápas o jejich pseudohodnoty odehrával co nejdále od jeho vlasti, od jeho rodiny a od jeho bytu.

1 5
možnosti

Jenže pane ten zápas se právě u našeho bytu odehrává :-(

4 2
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).