Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Blažek má pravdu v tom, že dát různým menšinám právo do všech mluvit a vše blokovat, je nesmírně kontraproduktivní a nebezpečné. Jako příklad poslouží třeba dostavba dálnice D8.

0 1
možnosti
Foto

Je to zajímavý postřeh. Kongres této strany jsem nesledoval. Pan Blažek dělá tolik, na kolik má. Sám možná neví čí je, a jak by se mohl politik ze strany tzv. pravicové presentovat. Omezit legálními prostředky svobody jiných, jak uvedeno v projevu, je způsob udržení moci. Nutno dodat, že totalitní. Je ale osvědčený a těmto typům, kteří zas tak jinou invencí nevynikají vyhovuje. To že se strana nebo někdo presentuje jako demokratická nic neznamená. Rozhodující,je, jak ji budou vnímat voliči. A zdá se, že ODS své voliče ztrácí. A pan Blažek? Koho vlastně zajímá. A hlavně koho bude zajímat. To je právě jediné kritérium - volby. A ty tahle KSODS nejspíš projede. To není dobře, ale kde neni, neni.

2 1
možnosti
MK

Lukáši, falanga nebyla nikdy fašistická. Byla monarchistická a byl to odpor proti kapitalistickému liberalismu (co se týče Španělska) Další falanga je libanonská a to jsou ozbrojené skupiny libanonských křesťanů (Maronité)

3 1
možnosti
LL

JJ, dohledal jsem si to a je pravda, že jsem se v tom trochu nechal splést B. M. z Italie.

1 1
možnosti
AN

komunisty bych do toho netahal,co znám jsou to slušní lidi. fašistu žádnýho neznám.

2 3
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).