Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

apajinky

13. 9. 2012 11:11
Toť otázka

Víte co? My si nechráníme nic (otázka je jestli neumíme být jednotní nebo se bránit už vlastně ani v rámci multikulti zákonů ani nesmíme), ani svou kulturu ani svou víru a tak to potom v Evropě vypadá, jak to vypadá. Oni jsou aspoň schopni bránit si svoje a proto jednoho dne můžou mít navrch.

1 0
možnosti
G

Gašpo_3

13. 9. 2012 12:53
Re: Toť otázka

Západná civilizácia vyrástla vďaka rešpektu individuality. Tento sa stráca, zabíja ho aj násilne vnucovaný rešpekt voči menšinám. Tak ako je špatné generalizovanie v negatívnom zmysle, úplne rovnako špatné je generalizovanie aj v pozitívnom zmysle.

Ale konkrétne Islám sa inak než "generalizovane" na iné kultúry dívať nedokáže. Ten to robí vyslovene len v negatívnom zmysle, pretože to má prikázané. Neveriaci pes je nepriateľ a to nie je možné zmeniť, pretože to je slovo božie.

Z toho bohužiaľ vyplýva buďto dobrovoľný zánik neislámskych kultúr, alebo násilný konflikt. Tolerantné súžitie v symbióze je fatamorgána užitočných idiotov, ktorí možno nevedomky zabíjajú sami seba a svojich blízkych.:-/

2 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).