Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

proctonejde

3. 12. 2011 23:12
No jo, vsechno moc hezke

bojujte, ale probuh nenechte si u toho 'mizikovat mozek' od intrikanu..... takovou blbost co jste napsal minule..... ;-(  Jednak nechapu jak muzete udelat takovou fatalni chybu a udelat presne to, co delaji vasi zminovani ortodoxni muslimove a to povysit hadis nad Koran??? 8-o Do toho smichat dve ruzne veci! a to manzelku posledniho proroka Marii, mladou koptskou otrokyni z Egypta s matkou Hz. Mirjam (matka Marie) proroka Hz. Isa (Jezis) .... nechapu :-(

0 0
možnosti

Ormir

3. 12. 2011 12:19
Tenhle obrovský prušvih do kterého nás dostali

evropští politici, kteří uzavřeli v minulosti s islámskými zeměmi tajnou dohodu o tom, že nebudou bránit pronikáni islámu do Evropy výměnou za levnou ropu.

Kvůli těmto vlastizrádcům čeká Evropu občanská válka s muslimy, kteří si čím dál víc budou uzurpovat moc.

0 0
možnosti

Daniel P.

2. 12. 2011 13:01
"Ukázka jednoho z Mohamedových výroků"

Tohle je jeden ze základních problémů islámu. Kdokoli řekne, že Mohamed něco řekl, přisvojuje si tím defacto právo mluvit s Božskou autoritou, protože Mohamed to měl přece od Boha. Není to tak silné jako Korán, není to tak silné jako posvátný hadís, ale pořád je to hadís.

A co když to Mohamed vůbec neřekl? Co když mu to vložil do úst někdo, kdo aktuálně potřeboval vyhecovat souvěrce k útoku na židy, protože se mu to zrovna hodilo do krámu?

Proto je pro liberální muslimy lepší bahaismus než islám - protože bahaismus potlačuje význam takové manipulace. A proto taky bahaismus nikdy nebude tak oblíbený a rozšířený jako islám.

1 0
možnosti

kion333

2. 12. 2011 12:55
Karma

Neexistuje nic, jako umírněný islám, nebo umírněný muslim!!To je stejné jako umírněný nacismus, a  umírněný nacista!!

Jistě nějací jsou, ale přijímat bychom měli pouze jen doložitelně !!politicky pronásledované muslimy-žádné ekonomické migranty, závislé na sociálním systému!!!

Je to momentálně bez nadsázky, problém č.1 Západní civilizace!!

3 0
možnosti

Daniel P.

2. 12. 2011 13:02
Re: Karma

Ne, umírněný muslim existuje, neexistuje jen umírněný islám. Nevidíte muslimům do hlavy. Věřím tomu, že je jich dost, co chtějí jen v klidu žít, a na nějaký džihád kašlou. Ale pak je dost muslimských Breiviků, co si najdou záminku a jdou zabíjet a zotročovat.

2 0
možnosti

Niktor

2. 12. 2011 12:47
Otočka

Ale stejně je to zajímavý názorový veletoč, když "dokument", proti jehož zjevné a nepříliš skrývané manipulativnosti jste kdysi brojil, dnes sám postujete na svůj blog (a dáváte ho sem snad podesáté) ;-D8-o

0 0
možnosti

albertan_bear

2. 12. 2011 16:46
Re: Otočka

Treba si nastudoval jak dopadl Vidkun Quisling ... i pro vas by to mohlo byt poucne cteni Libichere ...Rv

0 0
možnosti

PAMPALINI 63

2. 12. 2011 12:15
Zakázat islám

Nechápu proč u nás ale i jinde v Evropských a křesťanských státech nebylo toto náboženství již dávno zakázáno.S odvoláním na Základní listinu lidských práv a svobod by to neměl být vzhledem k šíření nenávisti k jiným etnikům a národům,nabádání k násilí na nich ,omezování a potlačování svobody slova,jiného vyznání i sexuální orientace a dalších aspektů projevu svobodné vůle člověka v zákonných mezích ,žádný problém.!!!Když může být zakázána propagace nacismu, fašismu a komunismu,proč ne tato zvrácená ideologie,která si s předešlými nikterak nezadá.???VEU!!X

5 0
možnosti

Daniel P.

2. 12. 2011 13:04
Re: Zakázat islám

Souhlas.

1 0
možnosti

Jjezevec

2. 12. 2011 12:14
Islám

Po mě je islám skoro jako nacizmus.

Vše na co se spoléhají mají od svého vůdce - aláha. A všichni ostatní si podle nich zaslouží smrt.

To není náboženství to je čirá nenávist a to bychom měli likvidovat.

3 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).