Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

listram

7. 8. 2011 22:57
No

pochopit Zemana asi nemůžete Lhotane.Asij jako on a větčina lidí v téhle zemi nepochopí že někdo může v jednadvacátém století vydávat vraha,zloděje a pedofila a jeho bláboly za modlu k uctívání. Takže si odplivněte směrem k mešitě.

0 0
možnosti

laduk

6. 8. 2011 20:52
hm..

Ale vy muslimové se přece umíte postarat o nepohodlného člověka, už jste mu pro začátek vyhrožovali?

0 0
možnosti

meyla

6. 8. 2011 19:06
Islám = tolerantní náboženství:-)))))))

Až budou mít muslimky stejná práva jako muslimští muži (např. při řízení auta), až bude islám tolerantní a umožní stavbu křesťanských (nebo jakýchkoli jiných) svatyní na svém území, až přestanou sebevražední magoři zabíjet jménem vašeho alláha nevinné lidi, pak polemizujte se Zemanem. Do té doby jeďte dělat tuhle svoji zbabělou islámskou propagandu někam jinam.

0 0
možnosti

medvěd brtník

6. 8. 2011 14:18
Pane Lhoťane, až zvítězí islám, vy budete

první na řadě, se kterým se vyrovnají. A hezké to nebude.

0 0
možnosti

hanah7

6. 8. 2011 13:23
Zemana jste vůbec nepochopil

stejně jako dosud nechápete, že islám je nebezpečná  násilnická ideologie, která ohlupuje stamiliony  lidí a usiluje o ovládnutí světa.

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

6. 8. 2011 13:03
Od muslima se nedá očekávat,

že by dokázal rozpoznat ty pasáže Koránu, které islám odlišují od křesťanství nebo judaismu a dělají ho kvalitativně nebezpečnější.

-

Potenciálně nebezpečná je vskutku každá víra, slepé přejímání názorů od autorit. Záleží ovšem, o jakou autoritu se jedná. Katolíci by se stali nebezpeční, pokud by byl světu nebezpečný jejich papež. Ten totiž má moc diktovat jim, co je správné a co ne. Pro muslimy je nejvyšší autorita Mohamed. Chytrý, ale zřejmě duševně narušený pedofil, vyzývající k vraždění. Tento člověk si dal do Koránu pojistku proti pozměňování jeho dogmat. Proto je islám nebezpečný, svou syrovostí starověku, kdy lidský život měl úplně jinou hodnotu než má pro nás dnes. Křesťanství se přes středověk těžce přeneslo a reformovalo se do snesitelné podoby, protože vyrůstalo s naší civilizací a ohlazovalo se konflikty s ní. Islám nic takového neabsolvoval. Možná si najde cestu, jak se zlidštit, ale dokud to neudělá, v Evropě je na obtíž.

0 0
možnosti

lukaslhotan

6. 8. 2011 12:42
RE:

Základem antisemitismu je víra v to, že Talmud, Starý zákon a pod. vybízejí židy k nenávistí, násilí a pod. Tedy Zeman se veze na této notě. Chápu mnohé z Vás, že Zemana obhajujete, protože jde proti muslimům, ale zde nejde o muslimy, ale o Zemanovu demagogii. Bohužel je to již kolorit nás Evropanů, že mnohdy ve jménu obrany před jedním zlem pácháme zlo mnohem větší.

;-€ Tak proti komu vlastně takoví lidé jsou? Proti islámu, proti muslimům?

Nenávist je tou nejjednodušší cestou k politickému úspěchu, hlavně v ČR, to jsme viděl při těch všech mobilizacích proti levici, proti fašismu a pod.

Souhlasím s tím, že v islámu a koránu je spousta problematických pasáží a proto se ale provádí reformace, obdobně jako v případě Bible a dalších náboženství.

Pokud chcete dokázat falešnost, nebezpečí a pod islámu máte používat intelekt a ukázat něco lepšího a ne jen nahradit jedno zlo druhým :-(

0 0
možnosti

Livrak7

6. 8. 2011 12:47
Re: RE:

Už jen to, že vás muslimy musíme řešit, je na H.

0 0
možnosti

Livrak7

6. 8. 2011 12:42
zeman to vystihl naprosto přesně a já dodávám že

muslim na vyřčenou pravdu vždy reaguje jak býk na červenej hadr.

0 0
možnosti

oskie98

6. 8. 2011 12:06
Osobní názor

Vaše interpretace a hodnocení Zemanových názorů je hodně manipulativní a ideologizovaná, ba zcestná. A naznačovat, že Zeman má cokoliv společného s antisemitismem je naprostá lež. Rv

0 0
možnosti

Béatrice

6. 8. 2011 12:17
Re: Osobní názor

:-( bohužel musím souhlasit.Příjde mi, že Lukáši uniká spousty věcí. A valstně dělá ted to,co sám jindy vyčítá.

0 0
možnosti

kenzo

6. 8. 2011 12:06
mezi-náboženskou nenávist

do Evropy přinášejí především sami imigrovaní muslimové a to z podstaty jejich xenokulturní věrouky. Je to chucpe, když se xenokulturní muslimové ohánějí Židy:

http://zpravy.idnes.cz/zide-opousteji-svedske-malmo-stale-casteji-na-ne-utoci-tamni-muslimove-1mx-/zahranicni.aspx?c=A100222_102848_zahranicni_ash

3 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).