Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

MeGab

8. 7. 2011 7:21
Dimun, že by se vyrovnal Zemanovi? :-DDD

Dimun uznává Zemanovu nespornou inteligenci (to tvrdím jako stoupenec Svobodných, tedy zapřísáhlý pravičák) a hned vzápětí jej kritizuje. Kritika od člověka, který nedosahuje formátu Zemana, podle toho taky vypadá. Je pravdou, že alláhisti v jedné poměrně krátké části svých dějin dávali křesťanskému světu na zadek. Ta doba je ale dávno pryč. Dnes se celý alláhistický svět dá popsat přesně tak, jak to dělá Miloš Zeman.

Je třeba se vrátit částečně do středověku. Alláhisti včetně Vás, pane Lhoťane, totiž v důsledku své víry, která do středověku patří, nejsou schopni pochopit moderní dobu. Nejsou schopni pochopit to, na čem je moderní svět postaven – demokracii, liberální společnost a argument.

Alláhisti jsou schopni rozumět jen tomu, co rozsvítí jejich první signální – bolest a strach ze smrti. Jsem silný agnostik, ale budu podporovat jakoukoli středověkou metodu, která povede k pacifikaci světa alláhistů, ať už to bude nucená konverze ke křesťanství nebo i fyzická likvidace alláhistů.

0 0
možnosti
DP

MeGab

8. 7. 2011 7:31
Re: Dimun, že by se vyrovnal Zemanovi? :-DDD

Akorát nevím, nevím, jestli by na nezdělané (nevzdělatelné?) arabácké velbloudáře neměla bible stejný vliv jako korán. tedy jestli by nezačali vraždit málo křesťansky založené Evropany ne ve jménu Alláha, ale jménem Ježíše… Než tohle, tak to raději celý alláhistický svět srovnat se zemí.

0 0
možnosti
KV

_-1-_

8. 7. 2011 0:37
A dělá dobře.

0 0
možnosti
H

hromobiti03

7. 7. 2011 23:44
Otázka spíš zní:

proč být muslimem? Sám víte o kontroverzních pasážích v Koránu, víte, že Mohamed byl, krom toho, že se nazýval prorokem, také vrah a lupič a neštítil se zrady a vyhlazování těch, kteří nechtěli přistoupit na jeho víru. Ostatně toho negativního je v životě Mohameda mnohem víc. Takže já se ptám PROČ následovat toto individuum a přijímat jeho názory na svět a na to, jaký by svět, podle jeho představ, měl být?

0 0
možnosti
N

notordluhousek

8. 7. 2011 0:31
Re: Otázka spíš zní:

stejna otazka je ale u desatera a judaismu a krestanstvi ktere na nich stavi.

proc by nekdo mel ctit desatero ktere prinesl psychopaticky vrah mojzis ? clovek ktery mimo jine uzakonnil vyhlazovani jinych narodu (nebylo nikdy zruseno ani jezis ho nevyskrtl a v judaismu zadny jezis nebyl)

proc se lide ridi zakony tohoto individua a stavi svuj pravni rad na nem ? proc prijimaji nazory tohoto psychopata a jeho boha, ktery masovou genocidu povysil na bozi neomylnou a nejdokonalejsi vuli ?

0 0
možnosti
C

certik_bertik

7. 7. 2011 23:34
asi

bych to řekl tak, že pokud nám pan Lhoťan hrozí že se konfrontaci s islámem nevyhneme tak jako tak si vybereme pozici jakou v tomhle chceme zastávat, proč předstírat že jsme přátelé, když tomu v podstatě nikdo nevěří. A nemá smysl si zastírat, že nemuslimové většinou mají k islámu negativní vztah

0 0
možnosti
V

VentreSaintGris_X7

7. 7. 2011 21:58
Lukyne,

docela by mě v souvislosti s tím, co jsi nakydal na Zemana, zajímal tvůj názor na Luboše Kropáčka, jednoho z nejaktivnějších apologetů islamofašismu mezi českými islamology (pohříchu není zdaleka jediný, spíše je to pravidlo) a v důsledku toho jakéhosi "guru" českých muslimů a islamofilů. Protože Kropáček, narodíl od tvých doměnek ohledně Zemana, byl prokazatelně agentem STB....

0 0
možnosti
L

listram

7. 7. 2011 20:54

dneska čtu už snad podesátý, že nelze házet všechny muslimy do jednoho pytle.Proč ne? Já s tím problém nemám. Při nejhorším se vezmou ty pytle dva,aby  tedy všichni Alláhovo služebníci měli to pohodlí.Zeman má samozřejmě pravdu,což dokazují i reakce konvertitů.

0 0
možnosti
P

pesimistafurt

7. 7. 2011 18:29
Zeman má naprostou pravdu,

s tím aláhžel nic nenaděláte.

1 0
možnosti
RP

Romiiik11

7. 7. 2011 17:23
Zeman řekl pravdu a je to frajer.

A žádný multikulti pomatenec s tím prostě nic nenadělá. Jak je islám tolerantní a mírumilovný vidíme všude, kde dostal šanci se projevit a můžete si na jeho obranu napsat třeba deset blogů každý den. Nazvání této totalitní ideologie (odmítám termín náboženství) "anticivilizační" je výstižné a Vy nebo nějaký Dimun se stavějte na třeba na hlavu.

ZemanR^

2 0
možnosti
CGV

Ctitel Giuseppe Verdiho

7. 7. 2011 16:11
.

Je sice pravda, že nelze házet všechny muslimy do jednoho pytle, ale jestliže sám uznáváte, že mnozí muslimové jsou takoví, jako Zeman píše, tak jako s celkem je to soužití nemožné. Když muslimové v noci zapálují zaparkované automobily, jako se to stávalo nedávno v Paříži, tak jejich majitelům těžko pomůže vědomí, že takoví nejsou všichni muslimové. To jim zničený auťák nevrátí.

2 0
možnosti
N

notordluhousek

7. 7. 2011 16:16
Re: .

v parizi ty zaparkovane automobily zapalovali i krestane, animiste a ateiste.

ty zaparkovane automobily totiz zapalovala mladez z predmesti, ktera sice maji hodne muslimu ale ne pouze muslimy

0 0
možnosti
VK

egypttwo

7. 7. 2011 15:52
máš vztek,

viď Lukyne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).