Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

certik_bertik

4. 7. 2011 10:01
no

uzbrojil SSSR, ale za cenu že zvedl zadlužení USA tak že se nyní octla nad propastí

0 0
možnosti

listram

4. 7. 2011 9:35
Tak

mně se líbí věta "Nevím kde se v lidech bere ta touha zbožšťovat či démonizovat druhé ad absurdum."  'To je samozřejmě dobře že to nechápete.Někdo prostě zbožnuje Reagana někdo masového vraha,lháře a pedofila a vydává ho za vzor lidství..Každý jsme jiný.

0 0
možnosti

Jack Russell

4. 7. 2011 9:19
Nepřítel nenávisti a diskriminace?

Vy si snad děláte srandu. Patologický antikomunista, který neváhal FBI udávat "podezřelé živly" mezi kolegy herci a z titulu šéfa SAG svědčit před Komisí pro neamarickou činnost. Jako Kalifornský guvernér zvolil raději krveprolití než dohodu, když poslal Národní gardu potlačit studentské nepokoje. Jeho nenávist ke komunistům šla tak daleko, že dolary a vojensky podporoval Contras v Nikaragui, proti rezoluci OSN dodával zbraně do Íránu, mlčky strpěl invazi do Grenady a v touze zničit "říši zla" nastartoval šílené zbrojení a projekt Hvězdných válek, čímž se USA  staly největším světovým dlužníkem. Takže podle vaší filozofie je nenávist a diskriminace k jednomu špatná a o druhému dobrá? Opravdový příklad křesťanské lásky k bližnímu.

0 0
možnosti

Lev__z--Rožmitálu

4. 7. 2011 8:51
ale jen

když nezapomněl:-P

0 0
možnosti

Jigssaw

4. 7. 2011 1:55
Individualismus

Děkuji za zajímavost tímhle u mě jeho osobnost ještě vzrostla!R^

Nedokážu pochopit lidi co se schovávají za klasický liberalismus a konservatismus a přitom hlásají rasismus. Vždyt to je pravý opak my jsme individualisté každého člověka bereme jako jedince a je úplně jedno jakou ma barvu kůže nebo co dělá doma v posteli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).