Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jsoud

12. 6. 2011 23:26
Neorganizovaní jsou diskriminovaní!

Tak proč se nedají dohromady a nezaloží si své odbory? Nic jim v tom formálně nebrání, když je ten kapitalismus tak dokonalý.

0 0
možnosti

raz

13. 6. 2011 0:05
Re: Neorganizovaní jsou diskriminovaní!

Kdo se cítí být svobodný, nepotřebuje mít berličku v podání pana Zavadila a vůbec ne pana Duška a spol. Jen zbabělci se schovávají za nějaké odborové předáky, kteří dobře žijí z jejich peněz a proto předstírají, že hájí jejich zájmy aby postoupili výš a žili z peněz všech daňových polatníků jako např. bývalý odborový předák Štěch, popřípadě Falbr, kteří jen využili naivity řadových odborářů k přestupu do jiné příjmové ligy..

0 0
možnosti

raz

12. 6. 2011 21:37
Nepřítomnost v práci

při "stávce", kterou odboroví bosové vyhlásili není nic jiného než neomluvená absence. Zákoník práce, ani jiný zákon upravující vztahy mezi zaměstnancem a zaměstnavatelem nezná jako důvod omluvené nepřítomnosti na pracovišti účast na politicky motivované stávce. Dopravní podniky i České dráhy jsou dotované z našich daní a proto se jako daňový polatník ptám příslušných ředitelů, zda budou posuzovat, se všemi následky, nepřítomnost svých zaměstnanců na pracovišti jako neomluvenou absenci. Dále se ptám Ministra vnitra Kubiceho , jaké opatření nařídil provést policejnímu řediteli, aby byl udržen veřejný pořádek, průjezdnost veřejně přístupných komunikací a nedošlo ze strany odborářů k zasahování do svobod občanů, kteří se stávkou nesouhlasí, což jsou činnosti za které je plně odpovědný. Jesltiže Policie uvedené nezajistí, pak musí být proti jejím velitelům učiněna kárná opatřední pro nesplnění zásadní úlohy Policie ČR, starat se o zachování veřejného pořádku.

0 0
možnosti

strycek-Joe spol. s r.o.

12. 6. 2011 20:58
Jste poctivý nádražák, Lhoťane

tak nastupte do práce, nasa''dte si čepici, běžte na nástupiště a nestávkujte. Uvidíme, kolik vlaků navíc budete schope zprovoznit. Pokud jich bude alespoň 5 tisíc, pak tu stávku asi rozvrátíte, tak s chuití do toho a půl je hotovo !

0 0
možnosti

mleko strdi

12. 6. 2011 19:56
a navíc přemýšlíte ...

tak to vás chlape mezi sebe odboráři nevezmou ...

0 0
možnosti

jarno3

12. 6. 2011 19:43
Co s tím naděláte, pane blogere?

Zločinec určitě nejste, nejméně naiva však ano. Žehráte na to, že odbory bojují za zlepšení podmínek pro své členy na váš úkor?Pak ale přiznáváte, že drtivá většina těch, co se ke stávce připojí, se nemá zdaleka tak dobře a nemá takové dobré podmínky jako vy. Tak si založte ve své firmě odbory a bojujte taky.  

0 0
možnosti

blazab

12. 6. 2011 19:48
Re: Co s tím naděláte, pane blogere?

Hele, pane Chytrolíne, co poradíte mně? Já už si založil firmu, mám si tam taky založit odbory? ;-D

0 0
možnosti

petrph

12. 6. 2011 19:37
řekněme to jinak

Jsou události v životě lidským, kdy se člověk musí rozhodnout a říct jasně že je buď pro něco a nebo proti něčemu. A nést si za minimálně morální důsledky. Tudíž, kdo stávkuje je stávkující, kdo v té samé fabrice pracuje dál, je stávkokaz. O nic jiného nejde.

Vlastně ještě to, že princip, že když člověk poctivě pracoval, poslouchal příkazy státních představitelů a držel klapačku, tak se měl dobře, platil kdysi za komunistů Dneska už to neplatí..

0 0
možnosti

Paeris Kiran

12. 6. 2011 20:32
Re: řekněme to jinak

člověk nic nemusí, jenom umřít. Pokud je jeho volba z vysoka na všechno kašlat má na to plné právo. Každý člověk má plné právo kašlat jak na vládu tak na odboráře nebo na co chce.

A nikdo nemá sebemenší právo ho k jakémukoli zájmu o ostatní lidi nutit.

Postoj by se dal vyjádřit slovy: Vy jste mi naprosto ukradení a jediné co chci je abych já byl ukradený všdem ostatním.

0 0
možnosti

dampfer

12. 6. 2011 19:28
Samozřejmě

ZA ROZVRACENÍ REPUBLIKY BY MĚLI BÝT VŠICHNI ŠÉFOVÉ RUDÝCH ODBORŮ IHNED ZAVŘENI !!!!!

ZA VLÁDY KOMUNISTŮ -- UŽ BY TAM BYLI---- A DNES NENÍ V BASE MÍSTO???

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).