Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

philipe

21. 3. 2011 3:56
autorovi

Mladíku,chybí Vám korektní informace ze spolehlivých a seriosních pramenů. To,co tu píšete jsou jen hypotézy a polopravdy.Gaddafi,tedy jeho soldnéři,vyvraždili desetitisíce mladých Libyjců,zatímco "výpomocné" jednotky ze Saudské Arabie zastřelili v Bahrain několik protestujících rebelů po té,co byl oficielně vyhlášen vyjimečný stav a obyvatelé Bahrain byli vyzváni k návratu do svých domovů. Saudi Arabia tam vyslala vojenské jednotky,protože se obávala a nadále obává,že i u nich dojde k protestům a občané budou vyžadovat občanská práva a svobody. Gaddafi žádný vyjimečný stav nevyhlásil, od samého prvopočátku pokřikoval, že protestující dav je jen pouliční sebranka a zločinci, kteří pod vlivem drog a za pomoci Al Khaidy vnáší nepokoje do jeho imperia. Několikrát vyzýval jeho policii a jeho vojáky, aby tu "verbež a zrádce" zlikvodovali. Jenže jeho vojenské jednotky včetně jejich velitelů, mezi nimi i vysocí důstojníci, odmítli střílet na vlastní lidi a připojili se k revoltující mládeži.

0 0
možnosti
MR

iluminat

21. 3. 2011 2:06
Tohle napsat nekdo jiny tak je ihned islamofob.

A o tom bombardovanim, spise by jsme nemeli bombardovat nikoho, k nicemu to nepovede, ne ze by vsichni politici byli kre  te  ni, ale tech par chytrejch to nevyresi, a ne vzdy jsou v sedle ve velke zemi. Tentokrat tu neni Reagan, ktery uzemnil Qaddafiho za par dnu, a bylo pak ihned klid a taky ticho.

Jinak jste sice clovek rozumny a spravedlivy, cimz vas hlas je tim povestnym volanim na pousti.  Islam je v rukou parchantu a cvoku, a vy s tim nehnete. Historie se opakuje, jelikoz clovek se nepouci.

0 0
možnosti
P

pouyti

21. 3. 2011 1:36
Nas diktator

hodny diktatorRv

0 0
možnosti
MTG

Mind The Gap

21. 3. 2011 1:35
bombardujme kdo?

kdo je to my pane Lhotane? Kolik ceskych bombarderu je zapojeno do akce v Libyii? Pokud dobre vim v akci jsou USA, UK, Francie, Dansko, Kanada, Katar. Pokud tedy ma byt vas clanek vyzvou, aby ceske letectvo zacalo bombardovat Saudskou Arabii, tak si dovolim upozornit na jednu vec, ze Cesko zatim krome zvaneni na blogu v akci neni.

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).