Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

DanielPuschman

11. 3. 2011 9:09
autore

"místo prokázáni, že nemám pravdu vyrukoval s útoky na mou osobu"

To je bohužel u muslimů oblíbený styl.

„islám je a bude součásti Evropy, ale je otázkou pouze jaký?“

Co byste řekl na větu "nacismus je a bude součásti Evropy, ale je otázkou pouze jaký?“? Já bych na ni řekl "ano, mnozí se o to pokoušejí, ale my, co chceme svobodu a demokracii, jim v tom musíme bránit."

Na závěr: podle mého názoru je z vás dvou lepším muslimem pan Alrawi - vy ve skutečnosti muslimem nejste, a o to jste tedy lepším člověkem. Je ale velmi obtížné a velmi lidské si připustit vlastní omyl. Nicméně z vás dvou jste, opět dle mého názoru, Vy lepším věřícím v Boha. Pan Alrawi je politik, jeho agenda je zaměřen proti zájmům této země, a jeho zájmy a motivace nejsou duchovního, ale mocensko - finančního rázu. To je ovšem, bohužel, vezmeme-li v potaz Mohamedův příklad, velmi muslimské.

0 0
možnosti

certik_bertik

10. 3. 2011 16:43
otázka

je co dělat teď, protože ten tlak ze strany muslimů bude nepochybně pokračovat a sílit, to už asi nepomůže jim házet nenápadně klacky pod nohy

0 0
možnosti

listram

10. 3. 2011 17:22
Re: otázka

Naházet je do lodí a odvézt odkud přišli.A oni konvertiti až přestanou cítit podporu sami to zabalí.A věřím že alláh ani nehne prstemI když je všemocný a "moudrý".

0 0
možnosti

listram

10. 3. 2011 16:33
Blbost.

Jaká etnická čistka? Jaký fašizmus? Bylo by to jen logické pokračování toho, co jste v Evropě všechno způsobili. Je to přesně naopak.Fašistcká je Vaše ideologie což dokazují nejnovější zprávy z Egypta. Brečet nad rozlitým mlíkem je sice hezký,ale brečíte pozdě a na špatným místě.

0 0
možnosti

misaviki

10. 3. 2011 15:23
11 září?

Byl jste fundamentalista v době 11.září?

0 0
možnosti

multukulturne oloupeny

10. 3. 2011 14:31
srovnavat konani fasistu s domacimi obyvateli

kteri by se chteli zbavit agresivnich pristehovalcu - kolonizatoru s islamofasistickou ideologii je nehoraznost...

A casto take umyslna demagogicka lez, kterou lze slyset u multikulti silencu.

0 0
možnosti

MichailPAL

10. 3. 2011 16:56
Re: srovnavat konani fasistu s domacimi obyvateli

Přesně takhle by to řekl fašista, blahopřeji. Rv

0 0
možnosti

Křišťálová briketa dnes

10. 3. 2011 14:18
Pane

vy byste měl sedět

0 0
možnosti

Josef Zelený

10. 3. 2011 13:17
Byl jste fundamentalistou?

Jestli jste byl fundamentalistou, tak si nemyslete, že se posadíme na zadek obdivem k tomu, že jste už našel správnou cestu a fundamentalistou jste přestal být. Najít správnou cestu pozdě je sice mnohem lepší než ji nenajít vůbec, avšak pouze dodatečně jste se dostal tam, kde převážná většina českého národa byla, je a bude po celý život. Proč bych měl obdivovat, že jste se dostal tam, kde já jsem byl vždy?

U bývalých komunistů a agentů Stb také sice oceňuji, že alespoň dodatečně prokoukli a zařadili se o něco výše, než kdyby ve svém bludu setrvali, avšak přeci jen stín předlistopadového členství v KSČ na nich ulpívá. Napravený hříšník je více než nenapravený, avšak vždy zůstane méně než ten člověk, který nehřešil vůbec.

0 0
možnosti

villík

10. 3. 2011 13:05
Jj. A jak prosím by souviselo vystěhování...

..muslimů z Evropy s fašismem ? 

Já jsem až doposud myslel, že mocnosti Evropy, které rozhodly (..s Benešem) o vystěhování Sudeťáků z Čech, nebyly fašistické.

Odsun jakýchkoliv nepřátel je v každém případě opodstatněný - snahou o odstranění nebezpečí do budoucna, tečka!

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).