Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pavel Skeptik III

25. 12. 2010 13:46
jsem velmi

uražen hnusnou dehonestací Santa Klause a proto vyzýván všechny pravověrné aby pálili islámské vlajky, zapalovali velvyslanectví muslimských zemí a sebevražedně se odpalovali v MHD na arabském poloostrově  ;-D Zvláštní prémie je za muslimské spisovatele, karikaturisty a  filmaře  ;-€

A ať Vás ani nenapadne jíst kuskus Rv 

0 0
možnosti

Korytnaačka

25. 12. 2010 13:38
Ježíši, to je keců nad něčím co ani neexistovalo:)

Je to jednoduché. Protože lidi neposliuchají toho, kdo jim řekne přímo pravdu do očí, vymyslel někdo moudrý tzv. příklad anonymní... A skvěle! Už tisíce let mu všichni trotlíci sebeszřední naslouchají... Bohužel jen občas, hlavně když jim opravdu teče do bot, a proto to na zemi tak vypadá. A k tomu Čapkovi, on hlavně napsal Lhoťane toto: 8-o   http://goo.gl/K8DOZ  8-o  To je přímo o tobě a tvém plíživém islámu! R^

0 0
možnosti

Kolumbo

24. 12. 2010 16:31
Lidstvo nejvíc ohrožují

právě "samaritáni", co pomáhají "potřebným", léčí nemocné a sytí hladové. I kvůli nim je už na světě přes sedm miliard lidí a furt jich přibývá. Zmenšit  světovou populaci nedokázala ani druhá světová válka a jaderné zbraně. Brzo se to asi povede "humanistům", protože jejich vysněná "harmonie a láska všech lidí navzájem" je dosažitelná jen za cenu totální katastrofy.

0 0
možnosti

ducks_quack

24. 12. 2010 16:43
Re: Lidstvo nejvíc ohrožují

Už dlouho tvrdím, že dnešní oběti humanitárních katastrof jsou v první řadě oběti předchozích humanitárních pomocí.

0 0
možnosti

VentreSaintGris_X3

24. 12. 2010 15:50
...

Z Ježíšova rodiště před Vánoci mizí kříže (a křesťané..)

http://zahranicni.eurozpravy.cz/blizky-vychod/20122-z-jezisova-rodiste-pred-vanoci-mizi-krize/

Mezináboženská tolerance muslimů (a co na to oceněný multináboženský blábola Halík?)

http://www.jihadwatch.org/2010/12/uk-muslim-group-launches-christmas-is-evil-poster-campaign.html

0 0
možnosti

thimočovina

24. 12. 2010 15:32
citace z blábolu zvaného Korán na svátek slunovratu ?

že se nestydíte Rv a nevěřte už těm pohádkám ;-D

0 0
možnosti

Faustino

24. 12. 2010 14:45
Copak pastýři,

ale kam se vytratila celá Ježíšova rodina, tedy bratři a matka? Proč nebyli u soudu ani u ukřižování?

0 0
možnosti

petrph

24. 12. 2010 15:23
Re: Copak pastýři,

Ale byli,Ježíšova matka stála pod jeho křížem. Kdybychom se ptali proč nebyli u jeho soudu,ptejme se kde se vlastně ten soud konal. Zdaližpak ho soudil Pilát? I ne, ten přece prohlásil "Já na něm vinu nenalézám". Ježíše soudila židovská velerada. 

V tom to měli ti případní pastýři a prostí lidé těžké -jejich vlastní duchovní zástupci, vysocí kněží kteří jim svými ústy svěřovali Boží vůli odsuzovali k smrti kacíře který hlásal  že oni, Židé přestali být vyvoleným národem svého boha.

Již zmiňovaný Pilát, když váhal zda ,má potvrdit rozsudek nad Ježíšem se zeptal   "Co jest pravda"?? On, vysoký a vzdělaný úředník římské říše, znalý práva,řízení státu,správce celé  provincie,velitel silného vojenského oddílu,vládce nad osudy a životy tisíců, který se odpovídal pouze římskému císaři, a nyní stál v rozpacích zda má odsoudit na smrt jakého náboženského fanatika.Když to nevěděl on, proč to měli vědět ti co jen celý život jenom pásli dobytek?

0 0
možnosti

Lionel.r

24. 12. 2010 14:35
Hej filosofe, můžete mi, prosím, říct,

proč se dnes v Česku nepracuje a je jakýsi svátek - volný den? Kromě Slovenska, ateistického Česka a napůl pravoslavného Bulharska je v celé Evropě (včetně katolických bašt  jako Itálie, Polsko, Španělsko nebo Polsko) normální pracovní den?;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).