Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

listram

17. 12. 2010 13:20
Tak

Tím chcete chránit nás před vámi,nebo si jen děláte alib,i a tím že to zveřejníte my máme chránit vás před soukmenovci.Jestli je ta analýza MV pravdivá,divím se že ty vaše kutlochy ještě nejsou zbouraný a Vy s adulahem sánkou a jeho synem nepasete velbloudy ve vámi tolik opěvovaných zemích.O nás se nebojte my to tady nějak zvládnem.Slo to bez vaší  "pomoci" dřív půjde to tak i dál.I bez pomoci největšího.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

17. 12. 2010 9:43
No,

ačkoli nejsem zrovna zapřisáhlou fanynkou pana Sáňky, tady bych řekla, že záleží na tom, jak moc nebo zda vůbec byl jeho odsouzený (?) syn spojen s islámskou nadací nebo muslimskou obcí vůbec. Pokud tu tedy nechcete zavádět arabskou celorodinnou či celoklanovou odpovědnost za čin dospělého jedince...

0 0
možnosti

Ormir

17. 12. 2010 9:05
Muslimské pojetí cti

Jestli muslimové považují za čestného člověka, který zabije svou dceru nebo sestru jenom proto, že promluvila o samotě s cizím mužem, tak jsou to ti nejodpornější primitivové.

Stejně je tomu v pojetí toho co je to mír. Já si nepředstavuji, že mír nastane potom co obsadím cizí území a vnutím mu své zvrácené myšlení. Rv

0 0
možnosti
P

pouiyt

17. 12. 2010 6:23
Boj mezi islamisty je hloupost

Rv

0 0
možnosti
M

martin5.33

17. 12. 2010 6:37
Re: Boj mezi islamisty je skvělý

R^

0 0
možnosti
P

PPetr

17. 12. 2010 5:37
Já islamofobil

Pane Lhoťan, všiml jste si, že v sérii svých článků z poslední doby popisujete věci, před kterými varují příspěvky nás, tzv. islamofobů? Že dokonce MV je tak nějak islamofobní? Není na čase vypustit toto nesmyslné slůvko ze svého slovníku a přestat používat tuto nálepku na každého kdo si dovolí říct něco proti muslimům a islámu?

Co si budeme povídat. Na libovolnou organizaci se snaží nalepit lidi, kterým jde především o vlastní zájmy, urvat si moc a profitovat do vlastní kapsy. Je celkem jedno, jestli se jedná o náboženské, nebo světské organizace...

Problém islámu je v tom, že má (díky základům svému učení) potenciál zradikalizovat i ty tzv. obyčejné lidi, kteří chtějí skutečně jen v klidu žít, pracovat a vychovávat děti. Proto je tolik povyku okolo nových měšit,  islámský center a nárustu počtu muslimů v ČR a Evropě.

My "islamofobové" chceme žít, pracovat a vychovávat děti. Beze strachu vstoupit do nákupních center, MHD apod. Chceme svobodu slova a vyznání -> zachovat náš právní řád.

0 0
možnosti
H

hanah7

17. 12. 2010 1:34
Jen je nechte,

nevarujte je pořád :-/. Zavřou je, vyhostí a bude klid. I pro vás. A můžete se muslimsky modlit dál.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).