Uprchlíci znásilňují a politici nic na své politice tolerance ilegalní imigrace nemění

Proč pro dnešní vládnoucí evropské politiky má větší cenu nechat na svobodě žadatele o azyl a ilegální imigranty, než chránit životy a bezpečí obyvatel Evropy? Opět slyšíme jak ilegální imigranti v Evropě vraždí a znásilňují ...  

A nic se neděje. Politici dále vykládají, jak musíme mít pochopení pro vraždící, znásilňující a útočící uprchlíky a ilegální imigranty. Většinová společnost se také tváří, že se vlastně nic neděje a když se někdo ozve a řekne, že takový stav je nepřijatelný, tak media a politici z takového odvážlivce začnou dělat hned extremistu a rasistu.

Stále více lidí si ovšem uvědomuje, jak j tento stav nepřijatelný a jak dochází k selhání státu, který není schopen zaručit lidem bezpečí. V takovém Německu už při kempování v přírodě riskujete, že na vás zaútočí nadržený uprchlík, který s mačetou v ruce vás znásilní, jak ukazuje tento nejnovější případ. Ve Švédsku uprchlík najel autem do lidí před pár dny a pod. A jak reagovala švédská media na útok? Doporučila lidem, aby nenosili Švédsko vlajky na setkání k uctění obětí útoku, aby se náhodou příslušníci přistěhovalců a uprchlíku necítili špatně ... 

Další případ je z Rakouska, kde uprchlík se pokusil znásilnit ženu v Innsbrucku, což se díky zásahu kolemjdoucích nakonec nadrženému Somálci nepodařilo. Neutočí jen uprchlíci z muslimských zemí, ale i afrických zemí kde islám moc není rozšířen.

Sami představitelé afrických zemí, odkud do Evropy míří davy mladých nadržených lidí, veřejně říkají, že většina odchozích lidí patří k problémovým a nepřizpůsobivými obyvatelům Afriky. Proč se tedy divíme, že v Evropě se chovají, jak se chovají, když v Africe je mají za problém?

Obávám se, že celý dnešní stav naší společnosti vede k celospolečenskému postupnému ospravedlnění diktatury a demokracie ztrácí stoupence úměrně tomu, jak sílí rozpad společnosti a státu. Protože obyčejní lidé nejsou blbí, když vidí, že takzvaní demokratičtí politici a stát nejsou schopni zajistit občanům naších zemí bezpečí, tak raději volí diktaturu s bezpečím a ochranou svých domovů.

Aktivity neziskových organizací a dnešních neomarxistů tomu ještě více nahrávají, protože používáním osočení z rasismu a extremismu na každého kritika současného stavu věcí nakonec jen pomáhají oživit a legitimizovat skutečné rasisty a extremisty. 

Taktéž kampaně vedené neziskovými organizacemi na českých školách s cílem propagovat multikulturalismus a oblbovat naše děti, aby se nebály masové imigrace a příchodu jiných hodnot z Afriky a islámského světa jen nahrává nakonec naštvání obyčejných lidí na fanatické multikulturalisty, kteří ve jménu svého multikulturního šílenství jsou ochotní nepřímo předhazovat naše ženy a dcery uprchlíkům k ukojení sexuálních pudů a ještě to mnohdy omlouvají, že oni ti "chudáčci" uprchlíci za to nemohou.

Kdyby naši dnešní politici za něco stáli, tak by okamžitě zavedli tvrdý režim pro ilegální imigranty a uprchlíky, po jejich zajištění by je dali do hlídaných center a dokud nevyřeší jejich žádosti o azyl, tak by je nepouštěli ven. A ne jako dnes, kdy jim dají peníze, ubytování a vypustí je ven do společnosti. Není normální, aby ilegální imigrant přeplul moře z Libye do Itálie, došel až do Německa a tam si podal žádost o azyl!

Za vrchol kretenismu některých dnešních evropských politiků považují jejich snahu hodit vše na Rusko řečmi o tom, že za tohle všechno může Rusko! Že Rusko je odpovědné za migrační vlny a pod. To jako Rusko řeklo naším politikům, aby udělali takhle nefunkční zákony? To Rusko řeklo pobřežní stráží a policií, aby nezatýkali ilegální migranty (tzv. uprchlíky) a nechali je proudit do Evropy? To opravdu mají v Bruselu a u nás naší politici občany za idioty, kteří takovým nesmyslům uvěří?

I když když vidím volební výsledky, kdy naší spoluobčané volí strany a politiky, kteří takový stav připouštějí, tak si říkám, že asi opravdu jsme jako národ, i jako Evropa, již senilní a debilní ....

 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 10.4.2017 19:27 | karma článku: 40,85 | přečteno: 1999x
  • Další články autora
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).