Lukáš Lhoťan

Proč poslanec KDU-ČSL tak moc touží po vraždění křesťanů v Sýrií?

6. 04. 2017 13:12:43
Poslanec KDU-ČSL Gabal včera opět v televizi horoval pro válku proti Asadovi a opět tak potvrdil, že z neznámého důvodu představitelé KDU-ČSL dlouhodobě podporují teroristy bojující nejen proti Asadovi, ale i syrským křesťanům.

Poslanec Gabal je po europoslanci Svobodoví druhý nejaktivnější propagátor války EU a NATO proti syrskému prezidentovi Asadovi. Europoslanec Svoboda má aspoň tolik slušnosti, že veřejně přiznal jednoduchou věc: Režim prezidenta Asada je v současné době nejlepší varianta pro syrské křesťany, a všechny umírněné muslimy a ateisty v Sýrií. Ale jak dodal pan europoslanec Svoboda, tak na křesťany se nemá hledět a místo toho se má hledět a zájem jiných skupin v Sýrií. Kdo jsou ty skupiny? No samozřejmě, že povstalci a jejich rodiny patřící k různým islamistickým skupinám ....

Je třeba opět znovu zdůraznit jasný fakt, že většina křesťanů v Sýrií dnes stojí na straně syrského prezidenta Asada. Stejně tak na jeho straně stojí i umírnění muslimové a všichni ti, kteří si nepřeji zažívat islamistickou diktaturu. Ono totiž sekulární diktátor Asad je lepší než nějaký muslimský magor, který je ovšem dnes podporován EU a a spol.

Je zajímavé, že poslanec Gabal už ani nevolá po vyšetřování útoku plynem, ale rovnou požaduje zásah proti Asadovi. Ještě vtipnější je ovšem tohle tvrzení poslance Gabala v reakci na upozornění, že při prosazování útoku na Irák americká vláda lhala o chemických zbraních:

Věří kritickému stanovisku USA, Velké Británie a Francie a zdá se mu zvláštní, jak vystupuje ministr Zaorálek. „Dost pochybuji, že by ty vlády postupovaly po zkušenosti z Iráku nepředloženě,“ zdůraznil Gabal, píše se v článku Poslanec KDU-ČSL Gabal chce válku proti Sýrií! Je to idiot odpovídá poslanec ODS.

Poslanec KDU-ČSL teď asi vysloveně lže nebo je fakt idiot, protože jaksi mu uniká, že útok proti Iráku ospravedlňovaly vlády USA a Velké Británie hoaxy, fake news a podvody, které si samy nechaly vyrobit, aby mohly oblbovat obyvatelstvo Evropy a USA, tak proč by teď najednou měli se chovat jinak?

Přitom je potvrzeno z OSN, že již předchozí chemický útok v Sýrií byl práci povstalců a ne režimu Asada: Syrian rebels used Sarin nerve gas, not Assad’s regime: U.N. official Mnohem závažnější ovšem je, že všechny ty zdroje zaručených zpráv o Sýrií pocházejí od muže, který žije v Anglií a v Sýrií již desítky let nebyl. Přitom tvrdí, jak to tam má zmapováno. Znalec islámského světa Peter Markup o tom píše na Eurabia.cz :

Kdy už konečně přestaneme inscenovat a podporovat tyhle hnusné frašky!? Známá divadelní skupina "White helmets", placená britskou vládou a podporovaná vetešníkem z Coventry, který nebyl v Sýrii už 23 let, ale přesto (nebo právě proto) ví o všem, co se tam děje, takže ho cituje i Reuters, nám opět předvedli amatérskou adaptaci "chemického útoku" v Chán Šajchún. Ve chvíli, kdy je jasné, že teroristé svůj boj prohrávají a čeká je vbrzku vládní ofenziva a zasloužený trest. Zdroj.

Mimochodem věděli jste, že ještě za Obamy se Rusko, USA a Asad domluvili a on jim předal veškeré své chemické zbraně? Povstalci nikdy nic takového neprovedli a ponechali si vše co ukořistili ...

Podstatné také je, že se objevují zprávy, že celý údajný chemický útok není nic jiného, než divadlo připravené povstalci s cílem poštvat západní svět opět proti Asadovi. podle zpráv ze Sýrie měli povstalci unést rodinné příslušníky proasadovských bojovníku z okolí města Hama a ty pak povraždit a vydávat za oběti útoku proasadovských sil! Zdroj.

Z naši historie známe podobný případ, kdy komando SS povraždilo vězně koncentračního tábora a pak je vydávalo za polské teroristy jenž měli obsadit vysílač v Gliwicích, aby tak Hitler mohl ospravedlnit invazi do Polska.

Je také zajímavé, že tento barbarský chemický útok přichází v situaci, kdy se vedení USA, Ruska a Asada domluvilo na normalizaci situace a Asad už prakticky vyhrál válku ...

Myslím si, že bychom měli volit opatrnost a požadovat podrobné vyšetření celého útoku a ne se okamžitě vrhat do další války a ještě většího zabíjení, jak o to neustále usiluji poslanec KDU-ČSL Gabal, europoslanec Svoboda a spol. Protože při zesílení konfliktu v Sýrií budou umírat opět ve velkém počtu nejen křesťané, ale i všichni další nevinní lidé a děti. Jenže na lidech, natož syrských křesťanech, poslancům KDU-ČSL asi nezáleží ...

Jo a pokud se podaří poslanci KDU-ČSL Gabalovi a jemu podobným opravdu rozpoutat v Sýrií opět velkou válku, pak si neztěžujte na další miliony muslimských uprchlíku před válkou valících se do Evropy ....

Autor: Lukáš Lhoťan | karma: 38.53 | přečteno: 1321 ×
Poslední články autora