Lukáš Lhoťan

Švédsko i Německo mají miliardy pro muslimské uprchlíky na úkor českých otroků ....

5. 04. 2017 18:10:24
Ne každá nadnárodní firma je špatná, ale co se týče firem z Německa a Švédska, tak ty převádějí své zisky domů a financují z nich sociální programy pro imigranty z Afriky a islámských zemí a to na úkor českých zaměstnanců.

Psal jsem o tomto problému již dříve v blogu "Díky vykořisťování českých zaměstnanců má Německo přebytek a má na dotování imigrantů", a samozřejmě jsem to schytal od všech těch velkých bojovníku za EU a dnešní českou politickou elitu, která tento systém toleruje.

Nejsem ekonom a nehodlám si na něj hrát, ale celá tato věc je tak jednoduchá, že ji dokáže pochopit i člověk jen se základním vzděláním, tedy pokud není ideologicky zblbnut a nebo mu tento otrokářský systém v rámci dnešní Evropské unie nevyhovuje ...

Logika tohoto novodobého vykořisťování a tunelování naši společnosti je mnohem sofistikovanější, než v dobách, kdy minulého kolonialismu. Přesto je to velice jednoduché. Německé či švédské firmy využívají nízkých mezd a dalších nákladů v ČR k tomu, aby zde vydělávaly miliardy a ty pak přesunou do svých domovských zemí, kde je zdaní a z těchto daní pak Německo či Švédsko platí rozsáhle sociální programy muslimských imigrantů/uprchlíků, které si k sobě zvou a nebo rovnou tyto miliardy posílají do těchto muslimských zemí!

Dejme si jako příklad výrobce pneu od Zlína firmu Mitas, která patří švédské nadnárodní firmě Trelleborg . V reportáží Realita českých otroků - dřeme za 12 tisíc, máme majitelé ze Švédska... z tohoto závodu se dovíte, že:

"Dělníci v provozech, kde se při výrobě pneumatik opravdu dost nadřou, si vydělají tak okolo 12 až 15 tisíc, a to i s přesčasy. Jedná se přitom o namáhavé činnosti v tzv. zakázaných polohách, kdy například dělník musí po celou směnu pracovat s rukama nahoře, aby dostal těžký materiál do speciálního bubnu. ... Švédská strojírenská skupina Trelleborg loni v létě odkoupila od byznysmenů Tomáše Němce a Oldřicha Šlemra Českou gumárenskou společnost (ČGS Holding), včetně zlínského Mitasu. Jestli si někdo ze zaměstnanců zmíněného českého holdingu myslel, že švédští podnikatelé jim upraví mzdy směrem nahoru, aby se alespoň přiblížily platům pracovníků v této severské baště sociálních vymožeností, tak se krutě zmýlil. Za fyzicky velmi náročnou práci v nepřetržitém provozu a také o svátcích a víkendech si dělníci ve Zlíně vydělají „almužnu“, která má daleko i k republikové průměrné mzdě."

A jen pro doplnění, tato švédská firma Mitas vydělává ročně kolem miliardy, ale zaměstnanci pro ně dřou pod krajským průměrem a švédští majitelé nevidí důvod, proč by se čeští zaměstnanci měli mít lépe, tedy aspoň trošku lépe, ale pořad hůře než švédští zaměstnanci ....

Tedy řekněme to jednoduše bez politické korektnosti. Současné politické elity ČSSD, ANO, ODS, TOP09, KDU-ČSL a všechny ty malé straničky co již neexistuji, ale které byly v parlamentu zde od roku 1989 udržují ekonomicky systém, který zotročuje české občany, aby německé, švédské a další firmy měly zisky a mohly platit daně u sebe doma a z těchto daní švédská, německá a další vláda mohla financovat rozsáhle sociální programy a podporu afrických a muslimských přistěhovalců.

Ovšem dík tomuto ekonomickému otroctví a přílivu zisků z České republiky a dalších ekonomických protektorátu Německa mohou němečtí politici nejen financovat miliony imigrantů/uprchlíku a jejich sociální dávky, ale i prohlašovat, že darují další desítky miliard na pomoc syrským uprchlíkům, jistě a proč ne? Když to jde vlastně z otrocké práce českých zaměstnanců, že?

Jsme tedy otroci Západu - Dřeme na víc než 100 procent, dostáváme třetinu, jak se dá shrnout rozhovor s místopředsedkyni Českomoravské komory odborových svazů (ČMKOS) Radkou Sokolovou pro PL, kde se dovídáme i další podrobnosti tohoto ekonomického otroctví českých občanů.

Já bych ovšem dodal pro úplnost a objektivitu, že tohle nepostihuje pouze české zaměstnance, ale i malé české firmy a živnostníky, které celé tento ekonomicky model, který mi připomíná pokus o křížení kapitalismu se socialismem, znevýhodňuje vůči nadnárodním firmám a státu. Je tedy i v zájmu malých firem a živnostníku rozbít okovy tohoto ekonomického otroctví v rámci Evropské unie.

Celý tento model ekonomického otroctví po desetiletí v Evropě vytvářela koalice Evropských lidovců, pravice a socialistů a právě proto mnozí zaměstnanci, kteří si již uvědomili co se děje, raději volí politiky, jako je Wilders.

Je zde ovšem otázka, jak dlouho takové ekonomické otroctví České republiky bude ještě pokračovat a kdo mu dokáže udělat přítrž? Když současné politické elity české společnosti tento stav udržují a větší význam pro ně má komedie kolem Tibetu, vyznamenání pana Bradyho ež zájem občanů naši vlasti?

Byli jsme zotročování Němci v letech 1939 až 1945, pak jsme byli otroky Sovětů a dnes jsme otroky Bruselu ... Kdy budeme konečně svobodní??

Autor: Lukáš Lhoťan | karma: 43.06 | přečteno: 3170 ×
Poslední články autora