Zakladatel islámu je Antikrist, ale mnozí křesťané jej již mají skoro za proroka

Mohamed, byl prvními křesťany, jenž se s ním setkali, označen za Antikrista/falešného proroka. Dnes naopak sílí mezi křesťany hnutí, které Mohameda nepřímo a brzy asi i přímo uzná za proroka. A to bude problém pro nás všechny.

Každého, ateistu či křesťana uznávajícího evangelium by mělo znepokojovat šíření myšlenek marxismu a neomarxismu (tzv. kulturní relativismus) mezi dnešními křesťanskými skupinami a ateistickými hnutími. Protože tato snaha v rámci (neo)marxistické teorie o rovností náboženství napomáhá zastřít násilnou a netolerantní povahu islámu a tím umožňuje pomáhat islamistům infiltrovat naši společnost a postupně ji pod rouškou multikulturalismu islamizovat.

Nejsem ateista a tak nebudu zde psát o ateistickém pohledu. Napíši zde o křesťanském pohledu, který tak usilovně ignorují všichni ti zastánci multikulturalismu a mezináboženského dialogu s muslimy. Kořen morální relativistické ideologie marxistů je možné nalézt například u marxisty Gramsciho, který hlásal ideu, že nemá marxista bojovat proti křesťanství přímo, ale snažit s ho zničit nepřímo skrze "relativismus" a laicitu. O čemž jsem již před několika roky psal ve své knize Ježíš Kristus a islám.

Jedním z témat křesťanské teologie je pojetí Antikrista, protivníka mesiáše Krista. Podle původní křesťanské teologie je tedy Antikrist kdokoliv kdo je proti učení Ježíše Krista a jeho následovníkům.

V učení apoštola Jana se o Antikristech, ano může jich být více, píše:

"Kdo je lhář, ne-li ten, kdo popírá, že Ježíš je Kristus? Antikrist je ten, kdo popírá Otce a Syna." 

"Děťátka, je poslední hodina, a právě jak jste slyšeli, že přichází antikrist, i teď se mnozí stali antikristy."

Cílem Antikrista je nejen popírání učení Ježíše Krista, ale chce si i sednout na trůn Ježíše Krista a snaží se tak stát tím, koho mají lidé následovat. 

Jedním z těch kdo se takto chovají je i zakladatel islámu Mohamed. Mohamed tvrdí, že učení Ježíše Krista je neplatné, zfalšované apoštoly a následovníky Ježíše, a jen on Mohamed přinesl údajně "správné" pojetí učení Ježíše Krista, tedy v tomto bodě Mohamed popírá učení Ježíše a nahrazuje ho svým učením - islámem.

A v tom se naplňuje i druhý bod. Tedy to, že Antikrist se snaží sesadit Ježíše z jeho trůnu a posadit se tam sám. Mohamed totiž v islámu učí, že Ježíš byl "jen" prorok a učení Ježíše je zrušeno učením jeho (Mohameda). Mohamed se tak staví do role lepšího než Ježíš a nařizuje lidem, aby nenásledovali Ježíše, ale Mohameda. Zakladatel islámu se tak chová přesně jako Antikrist.

Bohužel tento Antikrist - Mohamed, má stále více stoupenců nejen mezi muslimy, ale i křesťany a ateisty v Evropě, kteří hlásají, že se máme islámu a muslimům přizpůsobit a vlastně se jim i postupně podřídit. Neustále nás poučují o tom, že máme mít k Antikristu Mohamedovi a jeho učení úctu a nemáme jej kritizovat a hlavně se nemáme snažit bránit příchodu vyznavačů islámu do Evropy a šíření islámu zde.

Antikrist Mohamed, tak dosahuje několik staletí po své smrti toho, co chtěl. Ničí učení Ježíše Krista a panuje z trůnu nad životy lidí ...

Pro nás, ať jste již ateisty nebo křesťany, to znamená jediné, již brzy se dočkáme toho, že po nás bude požadováno, abychom se Antikristu podřídili nebo poneseme následky odporu ....  

Možná se ovšem stane zázrak a zrodí se nové hnutí rytířů, kteří pozvednou štít obrany Evropy a budou nás bránit před stoupenci Antikrista ...

 

Autor: Lukáš Lhoťan | úterý 28.3.2017 9:35 | karma článku: 35,68 | přečteno: 1870x
  • Další články autora
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).