Lukáš Lhoťan

Díky vykořisťování českých zaměstnanců má Německo přebytek a má na dotování imigrantů

24. 03. 2017 11:58:27
Hodně se dnes hovoří o neomarxismu v kulturní oblasti, ale jaksi se zapomíná na přesah tohoto marxismu 2.0 do ekonomické oblasti. Příkladem je trvalé tolerována diskriminace zaměstnanců z východní Evropy v rámci EU.

V Českém rozhlase proběhla diskuze s místopředsedou Českomoravské konfederace odborových svazů Vítem Samkem a viceprezidentem Svazu průmyslu a dopravy Radkem Špicarem. Zástupce odborů nádherně popisuje jak funguje dnešní socialistický kapitalismus v praxi EU ...

Dovolím si citovat z přepisu diskuze v článků "Západoevropští zaměstnanci žijí na úkor českých zaměstnanců! To je ta rovnost v EU?!" kde se píše:

(Vít Samek) "Když se podíváme na ty rozdíly, tak jsou stejné, jako byly před 25 lety. Jim se, tím jim myslím ty staré členské země, jim se jen velmi hodilo, že se rozšířil trh s levnou prací a to jim umožnilo dosahovat větší zisky. Pokračuje ta filozofie, že já si přivezu nadhodnotu do těch jejich zemí od někud jinud. Čili zjednodušeně řečeno, když vyrobíte stejné auto, jako je dnes Škoda Superb se srovnatelným vozem Volkswagenu tak tady se vyrábí za 1⁄4, 1/3 náklady, možná jsem to malinko přehnal, ale v podstatě s velkým rozdílem než to v Německu, ale plat v Německu dělníka je 3x větší. Čili je jasné, že na něj musejí vydělat ti čeští (dělníci). Není normální, aby Evropská komise přihlížela k tomu, že při stejné produkci, při práci na stejných linkách, jen v závislosti na tom jestli pracuji o 100 km napravo nebo nalevo v Evropě mám 2x nebo 3x rozdílný plat. To prostě není normální. Evropa se vybíjí na tom, že například oprávněně poukazuje na rozdíl v odměňování muži, ženy kde je rozdíl 26 %, ale v tomto je rozdíl 60% až 70%, to není normální. To jsme na tom ještě dobře, protože v Bulharsku nebo Rumunsku je to ještě daleko horší."

Tento popis socialistického kapitalismu v dnešní EU je víc než výstižný. Evropská unie nás buzeruje kvůli homosexuálům, muslimům, Romům a pod. Ale je ji úplně jedno, že český zaměstnanec má sice větší produktivitu než třeba francouzský a dokonce i německý, ale dělá za třikrát menší mzdu!

Pokud to převedu do situace zmíněné v nadpisu tohoto článků, tak německá firma na českých nevolnících vydělá závratné peníze, které pak převede různými způsoby do Německa, kde jednak z těchto peněz platí mnohem dražší německé zaměstnance, ale i platí vysoké daně z kterých pak německá vláda "sponzoruje" uprchlíky/imigranty, kteří přišli do Německa a pozvání kancléřky Merkelové a většina z nich stejně nepracuje! Český nevolník tak maká a sponzoruje blahobyt o pár kilometrů vedle bydlících Němců a imigrantů ...

Tuto ekonomickou okupaci a nevolnictví českých zaměstnanců u nás trvalé udržují všechny vlády, a je jedno jestli vládne pravice nebo levice! Na této politice se podílejí ČSSD, ANO, KDU-ČSL, ODS i TOP09 a to úmyslně!

Je jisté, že se určitě ozvou někteří lidé, že u nás jsou drahé náklady. Tuto lež je ovšem snadné vyvrátit. Mám zkušenosti s prací pro německou nadnárodní firmu a znám ceny nákladu v Německu, které jsou mnohem vyšší než v ČR. I cena energií či lidské práce je tam vyšší a přesto oni prodávají výrobky na prakticky stejné cenové hladině, jen s minimálními odchylkami. Takže tvrzení, že v Česku vyrábějící firma musí platit našim lidem malé platy, aby vydělal je pěkně velká lež, když v Německu vyrábějící firma vydělává také a má vyšší náklady!

Podívejte se zde na náklady například zaměstnavatelů šiček, kteří nabízejí dnes "úžasných" 11 000 až 13 000 KČ hrubého za těžkou práci v ČR.

A zde se dostáváme k podstatě mé myšlenky, proč je pro nás Evropská unie nevýhodná a je žalářem českého národa a důvodem proč jsme ožebračování kolektivně, jako společnost! Protože v Evropské unií platí socialismus pro západoevropské obyvatele, ti mají blahobyt, na úkor východoevropských obyvatel, kteří jsou naopak vystaveni dravému kapitalismu. Aby tento socialistický kapitalismus ovšem fungoval vyžaduje existenci nedemokratických struktur a hlavně kolaboranty v české politice ....

Tak co? ještě pořád obdivujete vy z vás, kdo jste obdivovali, přínos EU pro naše občany??!!

S EU na věčné časy a nikdy jinak ! Heslo dnešních marxistů 2.

Autor: Lukáš Lhoťan | karma: 39.26 | přečteno: 2112 ×
Poslední články autora