Jak neomarxisté a feministky podněcují nenávist vůči křesťanům

Velkými stoupenci přílivu masy muslimů a Afričanů do Evropy jsou i dnešní feministky a neomarxisté. Jednou z jejich metod vyvolávání nenávisti vůči křesťanům a konzervativně smýšlejícím Evropanům je šíření lži.

Jako příklad takové lži nám může sloužit případ o kterém referoval i web Idnes.cz:

U irského sirotčince objevili masový hrob. Ukrýval ostatky stovek dětí

Jak se ovšem ukázalo jedná se o fake news a hoax šířený feministkami a neomarxisty. V článku je například citována jistá Katherine Zapponeová, která patří mezi prominentky feministické lobby v Irsku a aktivistka LGBT.

Podrobně je celá tato falešná zpráva podrobena analýze v angličtině zde: Story of 800 Babies Buried in Mass Grave in Septic Tank Next to Home for Children of Unwed Moms Was a Hoax Je tam citován i  Finbar McCormick, profesor geografie z Queen's University Belfast, který dokládá mediální manipulaci o údajném septiku. 

Nikdo nechce popírat skutečnost, že se individuálně dopouštěli a dopouštějí mnozí křesťané nekřesťanského chování, protože hlásit se ke křesťanství ještě neznamená být natolik silný, aby ho člověk mohl vždy a všude praktikovat. Případně jde jen o přetvářku s cílem získat určitou výhodu. Jako například ze strany některých pedofilů či homosexuálu, kteří se záměrně hlásí do kněžského stavu s jiným cílem než sloužit Bohu.

Ovšem je potřeba si uvědomit že od počátku existence křesťanství čelí křesťané nenávisti a snaze umlčet křesťanskou zvěst. Ve starém Římě to bylo kvůli tomu, že křesťané nechtěli zbožštit císaře a úchylky tehdejší doby a podobné to je i dnes. I dnes feministky a neomarxisté nevidí největšího nepřítele v mase evropských obyvatel, ty opili rohlíkem jménem sociální stát, vědí, že tito oslepení Evropané se nepostaví proti nastolováni marxistické revoluce a neuvažují nad tím, kam povede masová imigrace Afričanů a muslimů do Evropy.

Naopak už od dob Francouzské revoluce a později od dob vzniku ideologie neomarxismu od italského marxisty Gramsciho (píši o tom podrobně i ve své knize Eurabia - mýtus nebo realita budoucnosti?) vědí, že je potřeba nejen ovládnou státní instituce, ale i vzdělávání a hlavně rozvrátit křesťanství, protože křesťané jsou v Evropě jedinou skutečnou silou, která by byla schopna zastavit děsivou budoucnost po totálním vítězství neomarxismu, feminismu a multikulturalismu.

Myslím si, že právě proto vedení EU tak aktivně podporuje islám a obhajuje ho kde může, protože islám pro ně může být jedním z nástrojů, jak zničit v Evropě křesťanství a z druhé strany podobné lži, jako ta z Irska, pomáhají štvát proti křesťanům i nekřesťanskou část Evropanů.

Byli to ovšem přitom právě křesťané kdo dokázal zastavit muslimské invaze do Evropy a dokonce i osvobodit muslimy dobyté území a podobně i při prvních pokusech marxistů dobýt Evropu násilím, to byli právě křesťanští Poláci a Španělé, kdo zastavili Rudou armádu při jejím pochodu na Visle nebo při pokusu pomoci teroru ovládnou Španělsko za socialistické vlády.

Dnes již ovšem v Evropě nejsou takoví stateční křesťané a to díky desetiletím mediální propagandy feminismu, multikulturalismu a neomarxismu. Ovšem pokud si někdo myslí, že tak konečně proběhne v Evropě skutečná marxistická revoluce, tak se mýlí, protože těžce podcenili islám a muslimy a díky likvidaci křesťanství v Evropě spadne Evropa jako shnile jablko do náruče islámu ....    

Vím, že tímto blogem si asi moc sympatizantů nezískám, ale je třeba otevřeně hovořit o tom co se kolem nás děje, protože právě v naši době se rozhoduje o našem osudu a naší budoucnosti, což bohužel moc naších spoluobčanů nezajímá ... 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | sobota 4.3.2017 13:25 | karma článku: 38,44 | přečteno: 1733x