Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jak lže a manipuluje propagátor imigrace a obhájce multikulturalismu Člověk v tísni ...

Tuto dezinformaci a vlastně i fake news z dílny organizace Člověk v tísni žádná z neziskových organizací nebude nejspíše ukazovat, jako příklad lhaní obhájců masové imigrace do Evropy a multikulturního režimu ve Švédsku. 

Člověk v tísni provozuje web Faktus.info jenž se prezentuje, jako web jenž se "obrací přímo na autory výroků a nabízí jim faktický servis pro upřesnění nebo získání kontextu informací, které předkládají veřejnosti," doslovná citace z jejich oficiálního profilu.

Zde je první jejich lež a manipulace. Dne 5 prosince 2016 zveřejnil Člověk v tísni na svém webu Faktus.info článek "Švédská TV NEradí sexuálním násilníkům z řad uprchlíků, aby se vymluvili na náměsíčnost" v kterém útočí a lže o mé osobě. Byť Člověk v tísni tvrdí, že kontaktuje autory výroků a textů předtím než o nich něco zveřejní na svém webu Faktus.info, tak mne nijak nekontaktovali a rovnou svůj text zveřejnili, přitom jejich text je lež a manipulace s fakty, což podrobně rozeberu níže:

1. Člověk v tísni napadá můj krátký text na webu Eurabia.cz pod názvem "Švédská TV radí sexuálním násilníkům z řad uprchlíků, aby se vymluvili na náměsíčnost ..." Kde nadpis článku vystihuje parafrází celé krátké reportáže švédské televize. Podle Člověka v tísni je tato parafráze hoax/fake news. Kdyby nebyli obhájci multikulturalismu a imigrace tak zaslepení, možná by pochopili celou věc, když by si nezaujatě přečetli úvod mého textu:

2. Člověku v tísni se nelíbí mé konstatování, že "Švédska televize SVT ve zprávách nepřímo radila sexuálním násilníkům z řad uprchlíku, jak se hájit, aby nebyli potrestání za znásilnění …" Ano, protože podle mne pokud někdo v TV zprávách pro imigranty zveřejni krátkou zprávu o tom, že je jistá šance výmluvou na náměsíčnost uniknout trestu za znásilnění, tak to považuji za nepřímou radu - byť třeba ne vědomou ... 

3. Ovšem Člověk v tísni jde ještě dále a píše: "Hoax na Eurabii s titulkem Švédská TV radí sexuálním násilníkům z řad migrantů, aby se vymluvili na náměsíčnost… odkazuje na  anglicky otitulkovanou reportáž Sveriges Television (SVT). Důvěryhodný zdroj ale informuje o něčem jiném."

Co je oním zdrojem? No to nám Člověk v tísni neříká jen se na něj odvolává. Přitom já Vám mohu předložit záznam oné reportáže v originále zde:

A v překladu ze švédštiny od renomované překladatelské agentury (nebudu zde uvádět její jméno, aby se nestala terčem nenávisti pracovníku Člověka v tísni a obhájců multikulturalismu), kde jsem si ho zaplatil, zde:

"Donucení někoho k sexu se nazývá znásilnění. To je trestný čin. Ale ti, kdo se dopustili znásilnění, se mohou vyhnout trestu. Pokud muž například řekne, že znásilnil ženu, zatímco spal. Je sice neobvyklé, že by muži dokázali donutit někoho k sexu, když spí, přesto se jich docela hodně trestu vyhne. To ukazuje průzkum provedený Švédským rozhlasem (Sveriges radio). Z 18 rozsudků za znásilnění se 5 osob vyhnulo trestu."

Podle Člověka v tísni jsem lhal a šířil hoax, když jsem napsal: "Prostě sluničkáří už neví jak by vymysleli obhajobu proč vlastně uprchlíci nemohou za to, že znásilňují Evropanky. Podle švédské televize se tato „obhajoba“ ve Švédsku akceptuje u 5 případů znásilnění z 18." Přitom jsem pouze reprodukoval to, co imigrantům říká švédská televize: To ukazuje průzkum provedený Švédským rozhlasem (Sveriges radio). Z 18 rozsudků za znásilnění se 5 osob vyhnulo trestu."

4. Ještě považuji za důležitou informaci právě to, že tyto zprávy jsou vysílány na SVT2 speciálně v jednoduché švédštině pro imigranty, kdo tvoří většinu imigrantu ve Švédsku netřeba snad dodávat. Podrobnosti k celému případu jsou v originále ve švédštině zde.

5. V švédské televizi, v té krátké reportáží, toho moc nezaznělo. jenže Člověk v  tísni svůj článek doplnil o informace ze švédského radia, které ovšem v reportáží švédské televize nezazněly!!! Prostě manipulovat a lhát se musí umět a pracovníci Člověka v tísni na webu Faktus.info to umí víc než dobře ...

6. Příkladem tohoto umění lhát pracovníku Člověka v tísni je i jejich tvrzení:

"Zatímco Lhoťan píše, že televizní stanice „radí“ násilníkům, tak SVT informuje o ověřování radia Ekot, kterému se právě tento způsob obhajoby zdál podezřelý. Proto novináři oslovili i amerického odborníka na sexsomnii Carlos H. Schencka z Minnesotské Univerzity. Ten uvedl, že ve všech pěti zmíněných případech je podle něj obhajoba sexsomnii nejen irelevantní, ale i nesprávná. Globálně se za celé 21. století eviduje 53 případů sexsomnie."

Je to evidentní lež. Protože jak ukazuje záznam reportáže švédské televize, tak nikde, opakuji nikde, v této reportáži nezaznělo nic o rozporování studie, že v 5 případech z 18 byli násilníci osvobození kvůli tomu, že měli trpět náměsíčností. Nikde v reportáži švédské televize se nehovoří o Carlosi H. Schenckovi z Minnesotské Univerzity. Prostě pracovníci Člověka v tísni vytvořili dezinformaci a fake news/hoax tím, že spojili několik různých reportáží z různých medií do jedné reportáže údajně vysílané v švédské televizi, aby mohli lhát a očernit mou osobu.

Toto spojení nemohlo vzniknout jinak než záměrně a je tedy zřejmé, že Člověk v  tísni záměrně lže a dezinformuje o odpůrcích islámu, imigrace a multikulturalismu. Je jen otázkou kolik podobných falešných zpráv/hoaxu a dezinformací Člověk v  tísni celkově vyprodukovala  vyprodukuje, aby obhájil multikulturalismus a pošpinil odpůrce islamizace a multikulturalismu? 

Člověk v tísni nebo Člověk ve lži?

 

Autor: Lukáš Lhoťan | sobota 4.2.2017 11:21 | karma článku: 42,50 | přečteno: 2869x
  • Další články autora

Lukáš Lhoťan

Alternativní verze historie aneb jak StB předala Československo neomarxistům v Bruselu ...

Když si již uvědomělí soudruzi z StB uvědomili, že stávající komunistický systém již nemá šanci existovat, tak se spojili s marxistickými extremisty, kteří byli extrém i na komunisty, a odstartovali tzv. Sametovou revoluci 17.11.

30.11.2017 v 19:28 | Karma: 16,28 | Přečteno: 953x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Halík odsoudil nenávist k ďáblu ...

Jste křesťan a odmítáte Satana? Tak Tomáš Halík Vám nepodá svaté přijímání! Vyplývá to z jeho kázání v Litomyšli, který zveřejnil Christnet.eu A je to opravdu šokující.

9.7.2017 v 21:50 | Karma: 26,17 | Přečteno: 1827x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Jak čeští muslimové lžou o těch, kteří poznají o čem je islám a začnou před ním varovat

Když jsem v roce 2010 začal veřejně pod svým pravým jménem upozorňovat na nebezpečí islamizace a islámského extremismu, tak jsem musel čelit i promyšlené kampani českých islamistů vůči své osobě. Jedním z bodu bylo i očerňování.

25.6.2017 v 17:06 | Karma: 20,89 | Přečteno: 1887x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Diplomat republiky Kongo: Z Afriky prchá hlavně spodina společnosti ...

V naších mediích se nás někteří novináři a aktivisté snaží přesvědčovat, že se nemáme bránit masové imigraci do Evropy, protože je to přínosné a obohacující. A když to přeženu, tak každý druhý uprchlík je podle nich jaderný fyzik

11.4.2017 v 18:53 | Karma: 27,80 | Přečteno: 1437x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Uprchlíci znásilňují a politici nic na své politice tolerance ilegalní imigrace nemění

Proč pro dnešní vládnoucí evropské politiky má větší cenu nechat na svobodě žadatele o azyl a ilegální imigranty, než chránit životy a bezpečí obyvatel Evropy? Opět slyšíme jak ilegální imigranti v Evropě vraždí a znásilňují ...

10.4.2017 v 19:27 | Karma: 40,85 | Přečteno: 1999x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno  21:15

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  21:06

Většina členů amerického Nejvyššího soudu se ve čtvrtek zdála být skeptická k argumentu...

Zatkněte propalestinské levicové fašisty, vyzývá demokratický kongresman

25. dubna 2024  20:44

Demokratický kongresman Adam Smith označil propalestinské demonstranty za „levicové fašisty“ a...

  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).