Realita dneška: EU s USA podporují fanatické muslimy a křesťané jsou chráněni diktátorem

26. 12. 2016 9:00:00
Evropští lidovci se stále více profilují, jako spojenci islámistů a nepřátele pro křesťany. V posledních dnech se to ukázalo v souvislosti s jejich oplakáváním porážky islámistů v syrském městě Aleppo.

Po mnoha letech se podařilo jednotkám věrným syrskému prezidentovi Asadovi porazit islamistické povstalce v městě Aleppo. Nebylo by to možné bez pomoci Ruské federace a šítského islamistického hnutí Hizballáh. Naopak na straně sunnitských islamistických povstalců stály například Saudská Arábie, EU a USA.

Porážku islamistů přivítali nejen umírnění syrští muslimové, ale i syrští křesťané. Po mnoha letech teroru a násilí, tak pod ochranou vojsk syrského prezidenta Asada a šítských islamistických milicí z Hizballáhu mohli syrští křesťané s umírněnými muslimy oslavit vánoční svátky. Byl rozsvícen vánoční strom a zpívaly se koledy. Křesťané mávali vlajkami Syrské republiky, Ruské federace a hnutí Hizballáh, na důkaz vděčnosti těm, jenž osvobodili jejich město.

Naopak představitelé Evropských lidovců, v ČR reprezentovaných KDU-ČSL, vyjádřili lítost nad porážkou islamistických povstalců a dali vinu za všechny oběti války Ruské federaci. (Podrobnosti.) Komentátor Eurabia.cz BJ k celé věci napsal, že:

S trochou nadhledu tento týden přišel švýcarský tisk, který narovinu napsal, že stávající situce v Alepu a Sýrii je pro Západ těžkým dilematem, protože jediní potenciální spojenci, kteří mu zbývají, jsou teroristi. Ne, že by se teroristů kdy v Sýrii až tak štítil, ale již dostal příliš za vyučenou, co to znamená mít je doma v Evropě či v Americe. Dnes je tak až příliš jasné, že snažit se zachraňovat teroristy v Alepu znamená zachraňovat své úhlavní nepřátele a ohrožovat světovou bezpečnost, píše švýcarský tisk. Zdroj.

Ve svém komentáři o tom, jak Evropští lidovci oplakávají porážku islamistů v Aleppu jsem zmínil i to, že někteří představitelé KDU-ČSL u nás se snaží prezentovat islamistické povstalce, jako mírumilovné a proevropské bojovníky za svobodu, což je demagogie nejhrubšího zrna. Tito povstalci jsou mnohdy brutálnější než jednotky diktátora Asada, jen prostě se o tom v naších velkých mediích prakticky nepíše, protože jsou to přece naši "spojenci", že?

Nechápu co se to s KDU-ČSL děje. Strana jenž před návratem do parlamentu ve volbách hovořila o tom, že považuje islamizaci za problém a hrozbu se dnes stále více ústy některých vrcholných představitelů prezentuje jako strana multikulturní, která nemá s islámem a masovou imigrací muslimů do Evropy problém. Snaží se snad nahradit na české politické scéně upadající multikulturní TOP09? Může se ji to sice podařit, ale tím ztratí KDU-ČSL hlasy všech křesťanů, kteří vidí islamizaci jako problém a je jen otázkou jestli těch pár hlasů bývalých voličů TOP09 ji pomůže ....

Ať již je to jakkoliv, tak křesťané a umírnění muslimové v syrském městě Aleppo mohou v relativním klidu oslavit své svátky pod ochranou jednotek syrského diktátora Asada a šítských islamsitů z Hizballáhu. Jo to ovšem absurdní ten dnešní svět, když evropští lidovci, kteří se odvolávají na křesťanství, podporuji nejméně tolerantní islamisty napojené na saúdskoarabské organizace a diktátor Asad s šítskými islamisty chrání syrské křesťany před těmi, které podporují Evropští lidovci a americký prezident Obama.

Naštěstí neomarxista Obama končí za pár dní a je tu šance, že nový americký prezident Donald Trum nebude islamistické teroristy podporovat. Te ́d ještě, aby skončili ti z Evropských lidovců, kteří podporují islamisty. naštěstí volby u nás budou za pár měsíců ...

K zlosti saúdskoarabských sponzoru islamistů, Evropských lidovců a amerického prezidenta Obamy oslavují křesťané v osvobozeném Aleppu vánoce - fotografie zničeného kostela z webu: https://twitter.com/KevorkAlmassian

Autor: Lukáš Lhoťan | pondělí 26.12.2016 9:00 | karma článku: 41.15 | přečteno: 2302x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Občanské aktivity

Zdenek Horner

Kam až bude smět zajít žertování na letošního Apríla?

Ochránci pravých názorů a hodnot rozpoutali ve společnosti nejistotu. Neustálé zastrašování zaručeně neorganizovaných amatérských aktivistů, kteří reagují na 99 procent jakékoli argumentace tak, že jde o proruskou činnost ...

28.3.2024 v 20:26 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 0 | Diskuse

Zdenek Horner

Chybí mi rozhodný postoj české vlády a místních bezvýhradných izraelofilů

Nyní má česká vláda jedinečnou příležitost před celým světem dokázat, že bývalý satelit Sovětského Svazu není nyní satelitem USA. Měla by odsoudit nestabilní postoj vůči Izraeli, ale i vůči Ukrajině a posoudit zdali USA nejsou ...

27.3.2024 v 12:44 | Karma článku: 21.96 | Přečteno: 557 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Naše stařečky dnes okradl zloděj vydávající se za pracovníka charity

Našim stařečkům je přes osmdesát let. Muž s přízvukem, kolem šedesáti let, mluvící slušnou češtinou, vydávající se za pracovníka charity, přijel v červeném hyundai pro knihy a ukradl Kapitánovým rodičům snubní prstýnky a šperky.

21.3.2024 v 18:43 | Karma článku: 27.77 | Přečteno: 928 |

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma článku: 33.67 | Přečteno: 940 | Diskuse

Zdenek Horner

Odpověď tazateli k uličnímu a kádrovému výboru

Tazatel se rozhořčuje, že se někdo ve zdejších diskusích cítí být pod knutou postupů někdejších uličních výborů. Vcelku pěkně vystihuje, jak se chovali a jakými pravomocemi byly tyto výbory za komunismus obdařeny, ale ...

10.3.2024 v 13:28 | Karma článku: 32.11 | Přečteno: 765 | Diskuse
Počet článků 854 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2719


Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).

Moje knihy na iDNES.cz - Knihy.iDNES.cz

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...