Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vláda dovezla sexuálního násilníka z Afganistanu a u soudu ho hájí právnička kmotrů z ODS

Až Vaší ženu, dceru či matku přepadne a bude osahávat muslimský uprchlík, tak buďte v klidu, protože je to jen problém v komunikaci. Aspoň takhle to vyplývá z obhajoby muže, který sexuálně napadl zdravotní sestřičku na Bulovce.

Nejprve úvodem k případu několik faktů: 

30. října v noci afgánský azylant napadl zdravotní sestřičku v nemocnici na Bulovce, napadení mělo sexuální podtext a z popisu celého incidentu policie vyhodnotila, že se jednalo o pokus o znásilnění. Azylant byl dovezen vládou ČR v rámci programu přesídlení rodin afgánských spolupracovníku českých vojáku. Podle vyjádření vedení nemocnice se Afgánec pokusil násilím vtáhnout na pokoj, kde by byli sami.

Mi osobně bylo již na počátku celého případu divné, že informace o původu sexuálního útočníka a podrobnosti k jeho případu se dostávaly ze začátku na veřejnost z anonymních zdrojů. Mám z toho dojem, jako by někdo neměl zájem o to, aby lidé věděli co se stalo a naopak někdo další chtěl tuto cenzuru prolomit a poukázat na pravdu o celém incidentu. Takhle bez znalostí podrobnosti by si totiž nikdo ani nevšiml mladého Afgánce a jeho sexuálního útoku.

Podle informací medií tento Afgánec není ani uprchlíkem, ale asi ani azylantem. Protože mu české úřady daly trvaly pobyt za to, jak věrně sloužil jeho otec české armádě. Si tak říkám, že když česká armáda dováží z Afganistanu takové lidi, kteří napadají naše ženy, tak pak taková armáda je nám na nic ...

Seznam.cz ovšem přišel s touto informací:

Obhajoba devatenáctiletého Afghánce, kterému hrozí až pět let za mřížemi, podle informací Seznamu popírá, že šlo o sexuální útok. Hovoří o „jazykové bariéře" a špatném porozumění cizincovým gestům.

Co jiného se také asi dalo čekat, že? Těžko se přizná, co bylo jeho skutečným cílem, kterému se zdravotnice ubránila. Ovšem samotný Seznam.cz o incidentu vydal článek: Místo úcty zatracení: Odměna za pomoc Česku se změnila v rodinnou tragédii.

Autor tohoto článku celý případ popisuje tak, že vlastně se nic nestalo a zdravotnice by měla mlčet, protože otec sexuálního násilníka je zasloužilý spolupracovník české armády. Prostě od redaktora Seznamu to je morální svinstvo a emoční žumpa.

Samotná sestřička na toto omlouvání afgánského sexuálního násilníka napsala: 

„V prvé řadě měl milý pán vysvětlit svému synovi, jak se má v naší zemi chovat, hlavně k ženám. To, že on má obavu o svou rodinu, mě vůbec nedojímá, jelikož to, čím si procházím já, je daleko horší. (...) Vezměte si tuto rodinu k sobě domů, chovejte se k nim slušně, s úsměvem, starejte se o jejich děti... Možná se vám ‚odmění‘ jako mně. Přeji vám takové ‚klidné‘ noci jako mám já...“ Redakci Seznamu z telefonického hovoru pak vyplynulo, že napadená zdravotnice stále trpí následky říjnového incidentu.

A teď zlatý hřeb celého případu! Víte kdo afgánského sexuálního násilníka hájí? 

Mladého cizince zastupuje před českou justicí advokátka Karolína Babáková, známá coby obhájkyně lobbisty Ivo Rittiga nebo uprchlíka Radovana Krejčíře, píše Seznam.cz

Tak mi řekněte, kde prosím vzal mladý Afgánec bez prostředku tolik peněz, aby ho hájila známa advokátka předních českých zločinců a mafiánu?! No samozřejmě, že mu advokátku přidělil český stát (tj. ex offo). Stejný stát, který ho dovezl k nám. No nic, takže opět budeme ze svých daní platit dovoz a obhajobu lidi, kteří jsou pro nás hrozbou ....

A o co jde obhájcům afgánského útočníka? O tom píši Parlamentní listy jasně: Obhajoba se bude za každou cenu snažit přesvědčit soud, že nešlo o pokus o znásilnění, ale jen o jazykové nedorozumění a mladého Afghánce navrhne buďto osvobodit nebo hrát o co nejmenší, pokud možno jen podmíněný trest. Tím by se totiž snížilo riziko vyhoštění, které české soudy u tak závažných zločinů a v případě cizinců dávají prakticky automaticky.

PL zároveň poukázaly na podivné propuštění afgánského útočníka ještě před soudním procesem: kriminalista J.V., sloužící na jednom z místních oddělení na severním okraji Prahy. Jak dodal, být na místě Afghánce Čech nebo třeba Ukrajinec, vyjde z kriminálu teprve rovnou před soud.

Obávám se, že celý případ opět ukazuje, že se člověk v multikulturní společnosti nemůže cítit vůbec bezpečně, ukazuje to také, že české úřady moc nehledí na bezpečí naších obyvatel a nedivil bych se, kdyby si takhle jednou přivezli i nějakého skutečného islámského teroristu, který bude jen zrovna hrát hodného chlapce ...

Teď víc než kdykoliv jindy bude potřeba celou kauzu pozorně sledovat a nedovolit možným pokusům ze strany českých úřadů celou věc zamést pod koberec. Protože včera se pokusili znásilnit zdravotnici v nemocnici na Bulovce a zítra může stejnému násilí ze strany afgánských příchozích čelit jakákoliv jiná žena. protože dokud si tito příchozí neuvědomí, že v České republice je žena svébytný a svobodný člověk, tak se k ženám budou chovat tak, jak jsou v Afganistanu zvyklí - jako ke kořisti, majetku a stvoření horšímu jak zvíře. Zprávy o skoro každodenních sexuálních útocích afgánských uprchlíku na německé ženy jsou toho smutným důkazem ...

Autor: Lukáš Lhoťan | čtvrtek 15.12.2016 13:18 | karma článku: 44,50 | přečteno: 3461x
  • Další články autora

Lukáš Lhoťan

Alternativní verze historie aneb jak StB předala Československo neomarxistům v Bruselu ...

Když si již uvědomělí soudruzi z StB uvědomili, že stávající komunistický systém již nemá šanci existovat, tak se spojili s marxistickými extremisty, kteří byli extrém i na komunisty, a odstartovali tzv. Sametovou revoluci 17.11.

30.11.2017 v 19:28 | Karma: 16,28 | Přečteno: 953x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Halík odsoudil nenávist k ďáblu ...

Jste křesťan a odmítáte Satana? Tak Tomáš Halík Vám nepodá svaté přijímání! Vyplývá to z jeho kázání v Litomyšli, který zveřejnil Christnet.eu A je to opravdu šokující.

9.7.2017 v 21:50 | Karma: 26,17 | Přečteno: 1827x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Jak čeští muslimové lžou o těch, kteří poznají o čem je islám a začnou před ním varovat

Když jsem v roce 2010 začal veřejně pod svým pravým jménem upozorňovat na nebezpečí islamizace a islámského extremismu, tak jsem musel čelit i promyšlené kampani českých islamistů vůči své osobě. Jedním z bodu bylo i očerňování.

25.6.2017 v 17:06 | Karma: 20,89 | Přečteno: 1887x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Diplomat republiky Kongo: Z Afriky prchá hlavně spodina společnosti ...

V naších mediích se nás někteří novináři a aktivisté snaží přesvědčovat, že se nemáme bránit masové imigraci do Evropy, protože je to přínosné a obohacující. A když to přeženu, tak každý druhý uprchlík je podle nich jaderný fyzik

11.4.2017 v 18:53 | Karma: 27,80 | Přečteno: 1437x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Uprchlíci znásilňují a politici nic na své politice tolerance ilegalní imigrace nemění

Proč pro dnešní vládnoucí evropské politiky má větší cenu nechat na svobodě žadatele o azyl a ilegální imigranty, než chránit životy a bezpečí obyvatel Evropy? Opět slyšíme jak ilegální imigranti v Evropě vraždí a znásilňují ...

10.4.2017 v 19:27 | Karma: 40,85 | Přečteno: 1999x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Langšádlová končí jako ministryně pro vědu a výzkum, oznámila TOP 09

25. dubna 2024  8:08,  aktualizováno  8:38

Helena Langšádlová z TOP 09 končí ve vládě Petra Fialy. „Předsednictvo TOP 09 děkuje ministryni pro...

Symbol pařížského kabaretu Moulin Rouge v troskách. Lopatky mlýna se zřítily

25. dubna 2024  8:12,  aktualizováno  8:38

V noci na čtvrtek se v Paříži zřítily lopatky větrného mlýnu, který je symbolem kabaretu Moulin...

KOMENTÁŘ: Český důchodce, pro vládu nepřítel číslo jedna

25. dubna 2024  7:47

Vláda dokola opakuje, že nebude na důchody pro příští generace a zbankrotujeme. Nic takového...

Arizonští poslanci zrušili 160 let starý zákon, který zakazoval potraty

25. dubna 2024  6:54

Zákonodárci ve Sněmovně reprezentantů v americkém státě Arizona ve čtvrtek schválili zrušení zákona...

  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).