Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Užiteční idioti budou podporovat islamistickou demonstraci v Praze

Lenin hovořil o užitečných idiotech, kteří se poperou, aby komunistům dodali i provaz, na kterém je poté pověsí. Až moc výstižně to platí v případě zítřejší islamistické demonstrace v Praze. 

Užitečnými idioty tam budou někteří křesťané.

Nemám proti milým bratrům a sestrám křesťanům, kteří se zítra rozhodli podpořit české islamisty, nic osobního. Trochu je i chápu, někteří jsou neinformování a někteří v záchvatu pokřiveného vnímání křesťanské lásky, chtějí jít hájit zlo.

Výrok o idiotech, který je přisuzován Leninovi byť je to i zpochybňováno, ukazuje roli sluničkových křesťanů v islámské propagandě. Nejprve si ovšem řekněme, koho jdou naší sluničkoví křesťané podpořit na demonstraci pražských muslimů na náměstí Jiřího z Poděbrad na tzv. Demonstraci „Muslimové proti terorismu“.

Organizátory akce jsou:
Muslimská obec
Tato organizace spoluvydává protikřesťanskou a protižidovskou literaturu obsahující lži a polopravdy o křesťanství a židovství. Mezi jejich vylhané díla patří:
Islám – hluboké nahlédnutí
Islám a křesťanství v Bibli
Ženy v islámu a ženy v židovsko-křesťanské tradici. Mýtus a realita
Zaostřeno na islám
Tyto knihy prodávají jak v knihkupectvích, tak je rozdávají i po českých školách. Zároveň bývalý předseda obce Vladimír Sáňka je souzen za šíření islámského extremismu. Ukázky toho, jak duchovní pražských muslimů káže mezi českými muslimy, že v zemích ovládaných muslimy se nesmí stavět kostely a že muslimský manžel má nutit svou nemuslimskou manželku k dodržování islámu jsem uvedl podrobně ve své knize Ježíš Kristus a islám.

Muslimská Unie
Netřeba asi představovat. Předsedou Unie je Mohammed Abbas, který se mediálně proslavil obhajobou islámského práva šaria a kontroverzními názory na terorismus.

Všeobecný Svaz Muslimských Studentů a Mládeže
Toto je úplná lahůdka, protože Svaz již v roce 2001 byl usvědčen předsedou Židovského muzea Leo Pavlátem z šíření nenávisti a antisemitismu. Svaz v tomto pokračoval i v letech po 2001 a je znám jako spoluorganizátor protiizraelských demonstracích na kterých docházelo k projevům antisemitismu a nenávisti. Zároveň představitelé Svazu schvalovali sebevražedné útoky Palestinců na izraelské civilisty, jeden byl při tom natočen Českou televizí v roce 2005.

Obdobně i řečníci jsou zajímaví:
Romana Červenková Známa konvertitka k islámu, podporuje přijetí milionu muslimských uprchlíku do ČR, před svým veřejným působením schvalovala jako muslimka vraždění homosexuálu, cizoložníku, sekání rukou apod. A samozřejmě, jakmile začala veřejně působit, jako mediální tvář českých muslimů, tak se všech těchto názoru zřekla veřejně, jestli i vnitřně změnila své názory nevíme. Mimochodem víte, že již i některé evropské tajné služby, například německá kontrarozvědka, tzv. Spolkový úřad na ochranu ústavy, veřejně informují, že pro radikální muslimy se stává podpora masového muslimského přistěhovalectví nástrojem k „dobytí Evropy“? Ale klid, Červenková se mediálně prezentuje jako umírněná ….

Vladimír Sáňka - místopředseda Ústředí muslimských obcí
Ještě zajímavější osoba, místopředseda Ústředí muslimských obcí, bývalý předseda Muslimské obce v Praze (skončil po obvinění ze šíření náboženské nenávisti), přední vlivný český konvertita k islámu, kterého veřejně deklaruje Saudská Arábie, jako jednoho z 500 nejvlivnějších muslimů dneška. Mimochodem on sám hájí to, že v Saúdské Arábií je trestné být křesťanem, nesmí se tam nejen stavět kostely, ale ani šířit křesťanství. Český soud soudí pana Sáňku za organizování vydání knihy Základy tauhidu od předního muslimského extremisty Bilala Philipse. Sáňka také veřejně hájí právo Palestinců páchat sebevražedné útoky na izraelské civilisty a takto by se dalo pokračovat.

Snažil jsem se velmi stručně popsat základní profil oněch údajně umírněných muslimů, kteří jdou demonstrovat před kostel. Nemyslím si, že by otec Petr Beneš a další změnili svůj postoj a nešli by dělat těmto islamistům užitečného idiota, ale je třeba připomenout a upozornit na dvě tváře českých islamistů. Naštěstí ne všichni knězi jsou tak naivní: Křesťanský kněz k muslimské vraždě bratra z Francie: Z bílého Evropana se stane lovná zvěř. 

Rád bych zdůraznil, že rozdíl mezi námi křesťany a muslimy je v tom, že my nemáme nenávist, Jak popisuje autor BJ: Z teologického hlediska tedy stojí za povšimnutí právě aspekt oné zžírající nenávisti, ke které se džhádisté v článku tolik přiznávají, protože i akt zabití samotného nenávistného ďábla archandělem Michaelem, je zjeven (a ztvárňován, např. jedno z nejpronikavějších vyobrazení je v klášterním muzeu na ostrově Patmos) jako čistý exekuční výkon z Božího zmocnění, tedy bez zatížení nějakou záští a nenávistí ... Zdroj.

Nepochybuji o tom, že Sáňka, Červenková  a další pražští muslimové mají umírněnější postoj ke křesťanům než islámský stát a nechtějí je vyvraždit, spíše je asi chtějí zavřít do rezervací a uvalit na ně diskriminaci nařízenou Mohamedem. Zároveň v rámci islámské propagandy potřebují vypadat v české společnosti co nejlépe, takže proto také asi dělají takové akce. Stačí se podívat na přehled zpráv k této akci, kde je nádherně vidět mediální dopad jejich aktivity: http://pravednes.cz/CervenkovaRomana.profil

Stačí si položit jedinou jednoduchou otázku: Pokud by opravdu byli umírnění a opravdu jim šlo o budováni umírněné muslimské komunity v ČR, tak proč ?mají druhou tvář, proč šíři lži a polopravdy o křesťanství? proč vyzývají k tomu, aby tam kde je dostatek muslimů byla svržena neislámská legislativa a nastolena vláda islámu?

Celou kauzu bych asi vystihl mým osobním prožitkem a poznatkem z české muslimské komunity, jsou skuteční mistři diplomacie a dvou tváří, mají jednu tvář mezi sebou a jinou vůči české společnosti a v tomto případě hlavně křesťanům.

Ještě mne napadlo, nezapadá tato aktivita do Akčního plánu muslimů na aktivity do roku 2025 - strategie islamizace v hávu boje za lidská práva, mezináboženský dialog a multikulturalismus?

JEDINÁ statečná žena se postavila muslimské okupaci Národní katedrály ve Washingtonu! Podlézání některých křesťanů islámu nezná mezí ... najde se podobný hrdinka či hrdina i při islamistické propagandě v Praze?

Proč vlastně naší čeští muslimové místo propagandistických divadel před našimi kostely neodsoudí znesvěcení pravoslavného kostela v dnešním Istanbulu? Muslimové v Turecku dávají najevo pohrdání křesťany! Křesťanská svatyně - Hagia Sofia - byla sídlem křesťanského patriarchy a ústředním centrem východního křesťanství, ale poté co muslimští Turci dobyli Konstantinopol a učinili z ní Istanbul, tak křesťanům kostel ukradli a udělali z něj mešitu.

Screen stránky, kde se na fotografií chlubí Romana Červenková podporou imigrantů/uprchlíku

Screen Damian Holeček

 

 

 

 

Autor: Lukáš Lhoťan | úterý 9.8.2016 21:20 | karma článku: 42,16 | přečteno: 3110x
  • Další články autora

Lukáš Lhoťan

Alternativní verze historie aneb jak StB předala Československo neomarxistům v Bruselu ...

Když si již uvědomělí soudruzi z StB uvědomili, že stávající komunistický systém již nemá šanci existovat, tak se spojili s marxistickými extremisty, kteří byli extrém i na komunisty, a odstartovali tzv. Sametovou revoluci 17.11.

30.11.2017 v 19:28 | Karma: 16,28 | Přečteno: 953x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Halík odsoudil nenávist k ďáblu ...

Jste křesťan a odmítáte Satana? Tak Tomáš Halík Vám nepodá svaté přijímání! Vyplývá to z jeho kázání v Litomyšli, který zveřejnil Christnet.eu A je to opravdu šokující.

9.7.2017 v 21:50 | Karma: 26,17 | Přečteno: 1827x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Jak čeští muslimové lžou o těch, kteří poznají o čem je islám a začnou před ním varovat

Když jsem v roce 2010 začal veřejně pod svým pravým jménem upozorňovat na nebezpečí islamizace a islámského extremismu, tak jsem musel čelit i promyšlené kampani českých islamistů vůči své osobě. Jedním z bodu bylo i očerňování.

25.6.2017 v 17:06 | Karma: 20,89 | Přečteno: 1887x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Diplomat republiky Kongo: Z Afriky prchá hlavně spodina společnosti ...

V naších mediích se nás někteří novináři a aktivisté snaží přesvědčovat, že se nemáme bránit masové imigraci do Evropy, protože je to přínosné a obohacující. A když to přeženu, tak každý druhý uprchlík je podle nich jaderný fyzik

11.4.2017 v 18:53 | Karma: 27,80 | Přečteno: 1437x | Diskuse| Občanské aktivity

Lukáš Lhoťan

Uprchlíci znásilňují a politici nic na své politice tolerance ilegalní imigrace nemění

Proč pro dnešní vládnoucí evropské politiky má větší cenu nechat na svobodě žadatele o azyl a ilegální imigranty, než chránit životy a bezpečí obyvatel Evropy? Opět slyšíme jak ilegální imigranti v Evropě vraždí a znásilňují ...

10.4.2017 v 19:27 | Karma: 40,85 | Přečteno: 1999x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Omezí dávky i povolení. Litva a Polsko pomohou Kyjevu s vracením branců

25. dubna 2024  18:12

Litva hodlá pomáhat ukrajinským úřadům s navracením ukrajinských mužů v branném věku. Ve čtvrtek to...

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla matka Rakušanovi

25. dubna 2024  16:02,  aktualizováno  18:09

Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

Digitální stavební řízení od července bude, slíbil Bartoš. Provoz přirovnal k D1

25. dubna 2024

Ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš ve čtvrtek prohlásil, že digitální stavební řízení bude...

Deník Metro rozšiřuje regionální zpravodajství a zvyšuje náklad

25. dubna 2024

Deník Metro z portfolia mediální skupiny MAFRA posiluje přítomnost v regionech a zároveň zvyšuje...

  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).