Nový domov pro bývalé muslimy v Čechách a na Moravě

8. 10. 2014 18:02:17
Salman Hasan je jeden z víc jak 20 odpadlíků od islámu, kteří nalezli azyl v České republice. Různé křesťanské iniciativy mnohým těmto lidem pomohly začít nový život po opuštění islámu v České republice. A všem těmto lidem hrozí smrt z rukou pravověrných muslimů.

V České republice zatím k fyzickému útoku na bývalého muslima nedošlo, ale riziko stoupá s tím, jak narůstá zdejší muslimská komunita a jak sílí i sebevědomí pravověrných muslimů. Vezměte si jen příklad stovek muslimů, kteří zaútočili sečnými zbraněmi na kurdské demonstranty v Hamburku (podrobnosti zde). Nebo případy, kdy němečtí muslimové neváhali pobodat policisty zasahující proti agresivním muslimským demonstracím v Německu. A to nemluvím o vraždách a pokusech o vraždy kritiků islámu v jiných Evropských zemích.

Hrozba střetu s pravověrnými muslimy v České republice narůstá. Jak řekl v Brně americký profesor Bill Warner, umírněný muslim je muslim, co praktikuje islám třeba jen z 5%, jak se z něj stane 100% muslim, je násilný střet zaručen.

Česká republika byla zázemím pro odboj, jak proti bolševismu, tak nacismu a jsem hrdý na to, že se stává i zázemím pro boj s islamizací. Přes všechny ty Šabatové, Dienstbiery a podobné zrádce našich obyvatel, kteří dnes poklonkují islamizaci a mnohem dříve, kdyby již žili, by jistě byli i oddanými kolaboranty s nacisty. Málokdo ví, že například Šabatovou mnozí komunisti nesnášeli, ne kvůli tomu, že by byla demokratka, ale kvůli tomu, že chtěla být radikálnější než oni.

Přes dlouhodobou snahu Evropské unie, multikulturalistů i islamistů (podrobně to popisuji ve své knize Islám a islamismus v České republice), je stále Česká republika svobodnou zemí a je na nás, aby to tak i zůstalo.

Kdo je B.Sc. Salman Hasan, Ph.D.?
Bývalý asistent profesora na univerzitě v Basře je ředitelem křesťanské humanitární organizace Christian Outreach Ministry, pomáhá potřebným, káže a přednáší o pravé tváři islámu. Autor tohoto článku se s ním sešel nedávno v jednom českém městě.

Salman Hasan a Lukáš Lhoťan

Autor: Lukáš Lhoťan | středa 8.10.2014 18:02 | karma článku: 35.02 | přečteno: 2724x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Michael Laitman

Od vedení slepých slepými k vedení slepých těmi, kteří již vidí

Dva studenti se dívali na vlající vlajku. Jeden řekl: „Vlajka se hýbe.“ Druhý odpověděl: „Ne, hýbe se vítr, který s vlajkou pohybuje.“ Přišel jejich učitel a řekl: „Oba se mýlíte. Je to myšlenka, která se hýbe ve vaší hlavě.“

30.3.2024 v 5:52 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 44 | Diskuse

Alena Šnajdrová

Sebevědomí chlapa poznáš podle toho, jak vypadá jeho žena

Málokterý muž s nízkým sebevědomím má po svém boku ženu, za kterou se kdekdo otočí. Obecně by se tedy dalo říct, že sebejistý muž uloví dámu hezkou a zakomplexovaný ošklivou. Ovšem je to opravdu takhle jednoduché?

30.3.2024 v 2:14 | Karma článku: 5.16 | Přečteno: 182 | Diskuse

Štěpánka Bergerová

… o mámivé iluzi erotického prádla

Nedávno jsem byla na křestu povídkové knihy, kde autorka vetkla do úvodního textu inspiraci z příběhů vyslechnutých v kabince obchodu s luxusním prádlem.

29.3.2024 v 20:29 | Karma článku: 8.75 | Přečteno: 261 | Diskuse

Karel Trčálek

Takže Velký pátek našeho největšího básníka...

Ti, co nečinně přihlížejí ukřižování Spasitele jsou ti špatní. Avšak ti, co jsou vyhazováni z práce, vláčeni blátem, jsou ti dobří, jsou těmi, pro které se Spasitel obětoval....

29.3.2024 v 17:08 | Karma článku: 25.07 | Přečteno: 401 | Diskuse

Jiří Kačír

V USA je standard jen 10 dní dovolené ročně a ne každá firma nabízí volno o všech svátcích

V posledních letech jsem se několikrát zajímal o možnostech práce v USA. Na toto téma jsem četl řadu názorů a článků, realita pracovních podmínek v této zemi mi trochu vzala iluze.

29.3.2024 v 16:04 | Karma článku: 16.41 | Přečteno: 417 | Diskuse
Počet článků 854 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2719


Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).

Moje knihy na iDNES.cz - Knihy.iDNES.cz

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...