Lukáš Lhoťan

Nový hit internetu: „Již nedám státu ani korunu“

15. 08. 2012 9:18:37
Na internetu se objevilo provokativní video vyzývající občany České republiky k tomu, aby přestali platit daně a začali ignorovat státní správu a to tak dlouho dokud bude zacházet s občany České republiky jako s otroky a zločinci.

Toto video již vidělo přes deset tisíc lidí a jeho jednoduchá, ale logická forma je víc než provokativní. Je zřejmé, že toto video zaujme všechny ty občany, kteří se stali pro přebujelou státní správu a všechny ty organizace a lidi závislé na tom kolik stát dokáže vymanit z pracovitých občanů.

Mně osobně toto video zaujalo také, neboť mnoho z toho o čem onen občan hovoří, že zažil se státní správou a chováním těch co státu nic nedávají, ale jen berou, zažívám v posledních měsících na vlastní kůži. Stát místo toho, aby byl rád, že lidé chtějí pracovat a nebrat sociální dávky s mnohdy chová tak, že mám dojem, že je lepší nepracovat a brát sociální dávky.

Dávám toto video zde s cílem pomoci veřejné diskuzi o tom, proč se v Česku nevyplatí pracovat a chtít se mít lépe než průměr na státu závislých občanů. Myslím, že je víc než zřejmé, že jde hlavně o voliče levicových stran, kteří chtějí ty pracovité a schopné jen obírat jako dojné krávy .... Možná je pak lepší buď emigrovat, nebo se na vše vykašlat a než byt dojnou krávou, radši být tím kdo dojí?

Doporučuji shlédnout celé video:

Autor: Lukáš Lhoťan | karma: 48.52 | přečteno: 52300 ×
Poslední články autora