Bude muslimský antisemita kázat v Třebíči?

Již dvakrát navštívil Českou republiku islámský extremista z Velké Británie. Dvakrát neučinily české úřady žádné opatření k zabránění vstupu tohoto extremisty a při druhé návštěvě již neměly zájem ani česká média informovat o návštěvě této významné postavy radikálního islámu v Evropě. Co se tedy bude dít při příští návštěvě tohoto extremisty v červenci?

Podle informací z pražské muslimské komunity plánuje Svaz muslimských studentů a mládeže v červenci pozvat přednášet i Haitham al-Haddad který již byl v České republice dvakrát na pozvání Islámské nadace v Praze a Muslimské obce v Praze, kterou vede místopředseda Ústředí muslimských obcí v České republice Vladimír Sáňka.

Jak jsem zde na blogu upozorňoval již několikrát, proslavil se Haitham al-Haddad svými antisemitskými projevy, nenávisti k neislámské Evropě a prohlášeními o tom, že demokracie je pouze cesta k moci pro muslimy a po získáni moci musí být demokracie nahrazena islámem z dalších kongresů pro české muslimy v Třebíči (podrobnosti zde). Podle informací pražských muslimů má na tomto táboře vzdělávat české muslimy konvertity. Zde nezbývá než se ptát jak to tedy je s tím radikalismem českých konvertitů, když je pomáhá radikalizovat Ústředí muslimských obcí vedené brněnským předsedou Islámské nadace Muneebem Alrawim?

Dnes jsem byl také upozorněn na toto video z Holandska, kde Haitham al-Haddad obhajuje vraždění odpadlíků od islámu, kamenování cizoložnic apod. Ano, to vše propaguje jako správný islám i muslimům. Jeho čeští přátelé z Ústředí muslimských náboženských obcí sice mohou sehrát divadlo proč česká média o tom, že je pozvou na nějakou „přednášku“, kde Haitham al-Haddad si hraje na umírněného, ale důkazy z Evropy vypovídají o jeho jiné tváři, kterou může propagovat bez pozornosti veřejnosti mezi českými muslimy.

Myslím si, že Haitham al-Haddad je jeden z těch případů, kdy někteří jedinci z řad české Bezpečnostní informační služby vědomě tolerují pohyby islámských radikalu po České republice. Proč Ministerstvo vnitra a policie ČR nevyužije práva na zákaz vstupu tomuto extremistovi do ČR mi je také záhadou. Nástrojů k boji proti těmto islámským extremistům má přitom BIS i Vnitro víc než dost a pokud by postupovalo dle Německého vzoru, nemohli by se radikální muslimové přesouvat po Evropě mezi muslimskými komunitami tak bezproblémově jako dosud.

Pokud tedy přijede Haitham al-Haddad na islámské shromáždění do Třebíče bude to definitivní ukázka toho jak místo nacistů v dnešní Evropě nahrazují islamisté, neboť třebíčskou židovskou komunitu vyvraždili právě nacisté a Haitham al-Haddad by dnes rád vyhladil stát Izrael, podoba čistě náhodná?

Bohužel většinu českých politiků, novinářů a veřejnosti to vůbec nezajímá a nejspíše to je jedno i obyvatelům Třebíče, mnoha českým židům apod. Bohužel díky jejich nezájmu se mohou představitelé Muslimské obce chlubit, že na jedné straně mají dobré vztahy s židovskou komunitou v Česku a zadruhé propagují islámské antisemity. Jo, kdyby takové projevy jako Haitham al-Haddad měl třeba Adam B. Bartoš to by bylo křiku ….

Autor: Lukáš Lhoťan | pátek 22.6.2012 17:35 | karma článku: 26,79 | přečteno: 1928x